Нещата, които Оливия Палермо никога не носи

10 правила за стила, които научихме от любимата ни фешъниста

Макар в последните години да носим всичко от деним, Оливия Палермо избира да завършва своите визии с бомбър якета или вечните модели от кожа. Няма как да не признаем, че по този начин постига един много по-луксозен финиш дори за ежедневието си.

Оливия е от жените, които правят впечатление навсякъде, където отидат. Бледите пастели не са в стила й и вместо тях избира богати принтове, неочаквани цветови комбинации и аксесоари, които приковават вниманието.

По време на седмиците на модата, фешънистите се надпреварват да измислят коя от коя по-екстравагантни интерпретации на тенденциите. Никога няма да видим Оливия да носи нещо, което не е в стила й, затова, що се отнася до обувките, тя често избира класическите боти до глезена, макар различни модели.

Модната икона избягва огромните лога на марки и вместо тях залага на модели, които носят яркия подпис на различните брандове. Всякакви апликации и мотиви заменят надписите върху дрехите й.

Можете да я видите с къси панталони единствено, когато е на ваканция. През останалото време Палермо е истинско определение на израза "модерно градско момиче", в който женствените рокли имат главно място.

Дори когато не отива на среща, а просто разхожда кучето си през уикенда, Оливия пак изглежда добре. Анцузи, суичъри и дрехи, типични за фитнеса и вкъщи, не са част от гардероба й за навън.

Когато държи на удобството, Оливия избира стилен модел маратонки или кецове, които да отиват с всичко в гардероба й. Ниските сандали и джапанки са запазени единствено за ваканциите.

Палермо е сред звездите, които носят деним във всяка ситуация, но няма да я видите в модел, който е прекалено демоде. Вместо това, тя експериментира с панталони и гащеризони от кожа, когато не носи любимите си скини дънки.

Оливия не обича да експериментира с любимите си аксесоари и никога не носи безформени чанти и такива с дръжка през тялото. Вместо тях избира стилни модели от структурирана кожа, както и мини клъчове с много детайли.

Виждали сме я в Dior, Elie Saab и Louis Vuitton, но както всяко модерно момиче, Оливия обожава да пазарува в Zara. Фешънистата не държи на марките, а на качеството и стила на дрехите, които носи.

На всяка седмица на модата, независимо от това колко модни редактори, блогъри и инфлуенсъри присъстват, стилът на Оливия Палермо блести най-ярко. 

Кралицата на аксесоарите, както обичаме да я наричаме, обожава експериментите, но всъщност има ясно дефинирани граници на личния си стил, които рядко преминава. Така например не би се изплашила от миксирането на принтове, най-екстравагантния модел ботуши и визия в готик стил. Но никога няма да я видите да носи прекалено овърсайз елементи, безформени чанти и така актуалните за ежедневието спортни клинове.

Какво още не присъства в гардероба на любимата ни модна икона? Четете в галерията!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.