Неподражаемият стил на Нина Добрев през 2016!

Тази година брюнетката заложи на експериментите и не ни разочарова

В началото на годината звездата от "Дневниците на вампира" обра овациите на гала събитие, посветено на жените в телевизията. За тази цел тя заложи на монохромна рокля Antonio Berardi.

Нежна в розово и пудрено е на бляскавото парти след наградите "Златен Глобус". Тоалетът е дело на Max Azria, а ние обожаваме прическата и аксесоарите към него.

Ах, грацията на Добрев, допълнена с майсторството на Elie Saab! Модните хроникьори бяха категорични, че актрисата е една модерна принцеса в лавандулово, покорила с лекота нощта на "Оскар"-ите.

Още един приказен момент видяхме благодарение на годишния бал в музея Метрополитън Met Gala. Нина присъства на него по покана на модна къща Marchesa и блесна в техен тоалет в златно.

Модерният младежки дух на Versace пасва перфектно на характера на нашето момиче. Макар да я обичаме като богиня в огромни рокли, се радваме на разнообразието от такива тоалети.

Червеното е твоят цвят, Нина! В това се убедихме, когато видяхме актрисата в тази романтична рокля Marchesa, в която актрисата изгледа ревюто на бранда в Ню Йорк.

Ако смятате, че сме приключили със сагата "Нина среща Elie Saab", несъмнено се лъжете. Това кокетно флорално творение също е дело на ливанския майстор, а Добрев е заложила на интересни аксесоари към него.

Тази рокля с абстрактен флорален принт е с подпис Armani, а както виждате, Нина отново залага на интересни допълнения. Този път те идват под формата на сандали в ярко синьо и още по-ярко червено червило.

Плисе, тюл и дантела - как да не се влюбим в тази нежна рокля Stella McCartney, която актрисата съчета със силен опушен грим?

Друг голям творец, който нашенката често носи, е Zuhair Murad. Нина бе избрана да му връчи награда "Дизайнер на годината", облечена, разбира се, в негов тоалет.

Обратно към Elie Saab с може би най-добрата й визия за годината - тази от Европейските музикални награди на MTV. Разкошна линия, нежен цвят, перфектни грим и прическа - истински холивудски блясък в модерен вариант.

С блясък и завършваме нашата галерия и по-точно с визията на актрисата от Американските музикални награди. Сет от шорти и сако в сребристо Zuhair Murad, допълнени от дантелено бюстие, подчертаваха стегнатото тяло на актрисата. Опушен грим и ефектна прическа с плитки допълваха цялостното парти усещане.

Рокендрол момиче, богиня в дантела или модерна принцеса в златно – такава беше Нина Добрев през 2016!

Разбира се, говорим за вечно променящия се стил на родената в София актриса, който ни изненадва с всяка нейна поява на червения килим. Понякога Нина влиза в ролята на класическа красавица, друг път показва дивата си пънк страна, но едно е сигурно – тя винаги се забавлява в дрехите, които носи.

Дългогодишната съвместна работа между стилистката Илария Урбинати, звездният коафьор Риана Капри и Добрев й осигуриха не едно и две челни места в класациите с най-добре облечени знаменитости. А нашето момиче блестеше със своя собствена светлина, независимо дали се бе запътила към парти след наградите “Оскар”, седмицата на модата в Ню Йорк или благотворително събитие. 

И докато тръпнем в очакване да видим какво ще ни поднесе звездата пред идната година, когато предстои да я гледаме в цели три филма, насладете се на нейните най-добри визии през изминалата 2016! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.