Мода : Новини12 АВГУСТ 2016

Най-популярната сватбена рокля в интернет ще ви изненада

Вижте моделът, пленил сърцата на над 2 млн. жени

Повечето жени си мечтаят да изглеждат като принцеси в деня на своя сватбен ден и роклите, които избират, са именно такива – ефирни и нежни, с детайли от дантела и шифон, често обсипани с камъни и завършващи с дълъг шлейф. 

Затова бяхме повече от изненадани, когато разбрахме, че най-запазваната рокля в социалната мрежа Pinterest (незаменим съюзник за събиране на идеи за всяка бъдеща булка) всъщност е доста семпла и в бохо стил.

081116-grace-loves-lace

Моделът носи името Hollie и е дело на австралийската модна къща Grace Loves Lace. Роклята е в традиционното бяло, дълга е до земята, с дантела по бюстието и тънки презрамки. Цели 2.5 млн. потребители на Pinterest са запазили снимката й в своите бордове и, разбира се, количеството от нея вече е изчерпано. 

081116-grace-loves-lace-2

Заради огромния интерес от целия свят обаче, от марката вече са израболити нов вариант на роклята, който е също толкова спиращ дъха. Този път към тънките презрамки са добавени и два шлейфа от шифон, които да допълват ефирното излъчване на дамата, която ще избере тази рокля за своя голям ден. Новият дизайн струва 1 870 долара и се предлага в бяло и слонова кост.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.