Мода : Новини11 ОКТОМВРИ 2016

Най-горещите кампании на Calvin Klein

От Марк Уолбърг и Кейт Мос до Кендал Дженър днес

Рекламата с двама мъже и една жена, спящи в легло, скандализира обществото. Годината все пак е 1985 г., а за тройките не се говори толкова свободно, камо ли намек за тях да се показва в списанията.

Появата им в кампания на Calvin Klein изстрелва кариерите им в орбита. Именно снимките по бельо са тези, които затвърждават статута на Кейт като супермодел.

"Марки Марк" напомни за себе си и по време на скандала с Джъстин Бийбър, когато много фенове на Calvin Klein сравниха неговата кампания с тази на певеца.

Една красавица в мъжко бельо - има ли нещо по-секси?

Кристи е част от легендарното поколение на супермоделите на 90-те, а работата й за Calvin Klein се класира сред най-известните в кариерата й. Преди няколко сезона тя се завърна като лице на марката.

Горещата актриса прави първи стъпки в модния бранш, позирайки в минималистично бельо.

Фигурата на Лара никога не е била като на голяма част от момичетата на модния подиум. Именно затова блондинката е точно попадение в рекламите на бельо.

Горещата Едита няма нужда от много, за да разпали мъжките фантазии.

Джоан без колебание попада сред най-добрите в съвременната мода. И макар да я виждаме на модния подиум на Victoria's Secret, тя блести ярко в кампаниите за бельо, но на Calvin Klein.

За къде сме без Кендал? Участието на брюнетката в тази реклама бе придружено от много спекулации и снимки в Instagram. Накрая се оказа, че Кендал не само става за лице на Calvin Klein, но и резултатът е безумно секси.

Макар Калвин Клайн да е сред дизайнерите, които имат огромен принос в историята на съвременната американска мода, няма никакво съмнение, че повечето от нас свързват името му с едноименната линия бельо.

Секси, провокативни и включващи най-горещите имена от модния подиум и шоубизнеса, те са дали тласък на не една и две кариери. Създали са и немалко скандали, като този с Джъстин Бийбър, който преди няколко години стана едно от лицата на Calvin Klein. След това компанията беше обвинена, че чрез фотошоп са създали една доста нереалистична визия на певеца.

Но именно заради провокацията, която създават, рекламните кампании на Calvin Klein са толкова иконични. В галерията по-долу ви очакват най-добрите през годините!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.