Наградите Grammy 2018: Какво избраха звездите?

Най-престижните награди за музика бяха раздадени снощи в Медисън Скуеър Гардън

По стандартите на певицата, тази комбинация от дантелено боди и пола с дълъг шлейф на Armani Privé е нещо съвсем обикновено. Въпреки това, ние сме впечатлени от визията на певицата, а също и от грима и прическата, с които беше допълнила тоалета си.

Красивата половинка на музиканта облече нарастващото си коремче в диско тоалет на Yanina Couture. Сребърният цвят и драпираните елементи са тъкмо в стила на модела.

Не се изненадахме, че Лана е избрала рокля на Gucci. Цялата покрита със сребристи звездички, които оформяха и ореол около главата на певицата, визията й беше тъкмо в нейн стил. Но ни хареса!

Изпълнителката на хита "Havana" заложи на червеното - цвят, с който винаги е сигурно, че ще изпъкнеш на такова събитие. Роклята й е дело на Vivienne Westwood и е романтично, но и прекалено сигурно решение за Grammy-тата.

От глава до пети в злато, благодарение на Yas Couture, Ашанти си осигури място сред най-драматичните и интересни визии на вечерта.

Певицата никога не пропуска да подчертае сексапила си, а тази черна рокля с висока цепка на Ralph & Russo Couture прави точно това.

Дизайните на Alexandre Vauthier са перфектни за такова събитие. И макар бялата рокля на Хейли да е доста класическа, неочакваното съчетание с лилави ботуши определено ни хареса.

Може ли марка за бельо да прави сполучливи рокли? Гледайки тоалета на Биби с марка La Perla се чудим дали е нужно.

И тя, също като Лейди Гага, избра дизайн на Armani Privé. В случая на Пинк роклята разчита на пъстра смесица от щраусови пера.

Певицата избра по-сигурен подход, залагайки на сет от панталон и сако на Balmain, съчетани с дантелено бюстие. Единственото, което не ни допада тук, са обувките.

Дизайните на Ashi Studio винаги блестят с невероятно структуриран силует, но в случая именно той изиграва лоша шега на дребничката изпълнителка.

Хайди също беше избрала визия на Ashi Studio, но черна и полупрозрачна. По стандартите на супермодела, това е доста консервативна рокля.

Силен грим и кожена рокля на любимия й дизайнер Zac Posen превърнаха Кейти в достойна конкуренция на музикалните звезди.

Черна рокля със златисти мотиви и ресни на Christian Siriano беше изборът на Кларксън за вечерта.

Певицата ни изненада с кънтри визия в синьо, допълнена с каубойски ботуши с камъни. Не можем да кажем, че изненадата е приятна.

Черен смокинг, избродиран с цветя, дело на Dolce&Gabbana, беше изборът на Жанел. И както винаги, тя не разочарова.

Несъмнено една от големите изненади на наградите Grammy 2018, беше фактът, че “Despacito” на Луис Фонси не стана песен на годината.

Не че се оплакваме, разбира се.

Изненадващо беше също, че както Бионсе, така и Риана, избраха да пропуснат червения килим преди церемонията. Имахме големи очаквания за тоалетите на двете дами, особено що се касае до Би. Това щеше да е първото голямо събитие за звездата след раждането на близнаците й Руми и Сър.

При отсъствието на двете екстравагантни поп диви, съвсем естествено Лейди Гага събра погледите на всички присъстващи. Драматичен тоалет на Armani Privé й осигури челната позиция в редица класации за звезден стил от вечерта.

Както и на останалите наградни церемонии този сезон, тук също не минахме без социален елемент. Повечето знаменитости бяха допълнили визиите си с бели рози, символизиращи движението #TimesUp в подкрепа на жертвите на сексуално насилие.

Вижте най-доброто от червения килим на наградите Grammy 2018 в галерията по-долу! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии