Наградите BAFTA 2017: На червения килим

Ема Стоун, Емили Блънт и Пенелопе Крус блестяха в зашеметяващи рокли на 70-тата юбилейна церемония

Тоалетът на Ема беше показан само преди седмици на ревюто на Chanel в Париж, а актрисата го пресъздаде изцяло, избирайки и обувките, с които беше показах. И докато котюрното творение блести с майсторска изработка, сигурни сме, че панталоните ще предизвикат двойствени мнения.

Ето го стилът, който обожаваме! След разочарованието, което предизвика роклята й Cavalli Couture от наградите SAG, Блънт отново е сред любимките ни, благодарение на тази визия с подписа на Alexander McQueen.

Херцогинята също заложи на Alexander McQueen, под формата на черна рокля с флорален мотив на дребни бели цветя. Визията й е елегантна, но същевременно модерна.

През този сезон на наградите Никол е постоянно присъствие на всички церемонии и искрено се радваме, че всеки път ни поднася нещо ново. Роклята Armani Prive я превръща в истинска статуетка, подчертавайки перфектно тялото й.

Актрисата ни впечатли с пъстра рокля Roland Mouret, която бе съчетана с бомбър яке в същите цветове. За жалост актрисата го премахна за снимките.

Младата актриса, номинирана в категорията за изгряваща звезда, доказва, че вече е истинска модна икона. Смелият й избор е с марка Gucci и е глътка свеж въздух сред морето от черни тоалети, които видяхме.

Само няколко дни след като ни впечатли на наградите Goya, Пенелопе отново блести, но този път буквално. Харесахме тежко падащата й рокля в модерния металик.

Актрисата заложи на Dior и грабна вниманието ни с този ефирен тоалет със сребристи детайли върху презрамките.

Роклята Louis Vuitton, която Софи избра, се отличава с черни пайети, преливащи в сребристо, и дълбоко V-образно деколте. Перфектният секси и младежки тоалет за актрисата!

Кино легендата за пореден път показа класа, минавайки по червения килим в стилен тоалет в черно на Givenchy, състоящ се от панталон, блейзър и топ, украсен с дантела.

Ако някой е имал съмнение, че Мишел ще избере Louis Vuitton, актрисата го опроверга с това блестящо мини. Стискаме палци, че Никола Геские има нещо специално за нея и "Оскарите".

Звездата от "Западен свят" блесна в черна рокля с марка Osman и ни впечатли с готик грим.

Разбира се, Ейми Адамс се довери на Том Форд за своя тоалет. Актрисата представя филма на режисьора и дизайнер, както и лентата "Първи контакт".

Семпъл силует, дълбоко деколте и прорези отличиха роклята на Брайс.

Младата кино надежда избра светлосиня рокля на Miu Miu, напълно подходяща за нейната възраст и случая.

Актрисата направи екстравагантен избор, съчетавайки своята черна рокля с наметка с косъм в сиво.

Разчитайки на нюансите на синьото, победителката избра тоалет с марка Jenny Packham.

Актьорът и красивата му съпруга винаги са сред най-стилните двойки на всяка церемония, а този път Хана заложи на Alexander McQueen за своята визия.

Актьорът от "50 нюанса по-тъмно" заложи на син костюм, докато съпругата му избра рокля в преливащи нюанси, покрита с пайети.

Наградата за най-стилен джентълмен на вечерта с лекота присъждаме на Андрю Гарфийлд.

Студеното лондонско време не попречи на настроението на знаменитостите, минали по червения килим на най-престижните награди за филмово изкуство във Великобритания – BAFTA 2017. 

Тази година юбилейната 70-та се проведе в Royal Albert Hall, а килимът беше постлан върху десетките стъпала пред залата, което направи позирането за снимки доста по-ефектно. По него минаха не само Кейт Мидълтън и принц Уилям, но и голяма част от номинираните звезди на вечерта: Мерил Стрийп, Никол Кидман, Андрю Гарфийлд, Виго Мортенсън и много други.

Големите победители в актьорските категории бяха Кейси Афлек и Ема Стоун (главна мъжка и главна женска роля), Виола Дейвис и Дев Пател (поддържащи роли) и Том Холанд (изгряваща звезда). Най-добър филм стана La La Land, който прибра общо 5 статуетки, включително тези за най-добър режисьор за Деймиън Чазел, най-добра кинематография и най-добра музика. 

Кои са звездите, отличили се в модно отношение, ще разберете в нашата галерия. (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии