Модната доминация на Блейк Лайвли продължава

Блондинката блесна в още няколко впечатляващи визии

Какво е общото между мини рокля с пера на Michael Kors и сив суичър с качулка? На пръв поглед абсолютно нищо, но е факт, че Блейк успява да ги съчетае така, че да ни хареса, добавяйки и стилето обувки в сив металик.

Този тоалет в цвят бордо на Oscar de la Renta е като втора кожа за блондинката, прилепвайки плътно по тялото й и подчертавайки нарастващото й коремче. Интересен контраст осигуряват с перли.

На премиерата на “The Shallows” Лайвли бе звездата на вечерта, благодарение на коктейлна рокля Carolina Herrera с ефирна пола, бюстие от лак и флорални мотиви, също от черен лак.

Дългата й руса коса беше стилизирана в ефектна конска опашка, а гримът й беше съвсем лек – подчертани очи, бронзирани скули и устни в нежно розово.

Блейк е известна с вниманието си към най-малките детайли и освен черен клъч, тоалетът се допълваше от лак в черно и коктейлен пръстен с изумруд.

Продължавайки да доказва, че бременността й по никакъв начин не влияе на страхотния й стил, актрисата ни впечатли с мини рокля на Monse, подчертаваща страхотните й крака.

Последната й визия идва благодарение на модна къща Versace и отново е повече от секси! Сандали Guiseppe Zanotti с множество каишки допълват визията й.

И отново аксесоарите са на фокус! Пъстри обеци, пръстени и гривни открадват вниманието от тоалета, а същото важи и за буйните къдрици в косите й.

Признаваме й го на Блейк – може да не се появява често в публичното пространство, но когато го прави, го прави ударно! 

В началото на седмицата ви показахме няколко нейни визии от участия, свързани с филма й “The Shallows”, но изглежда бременната звезда няма никакво намерение да забавя темпото. Модната фиеста на Лайвли по улиците на Ню Йорк продължава с пълна сила, а нейната кулминация бе премиерата на лентата, на която тя се появи с интересна рокля на дизайнерката Carolina Herrera.

Вижте повече в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.