Мода : Новини18 ЯНУАРИ 2018

Моделите на Visages без фотошоп

Естествената красота влиза в главната роля в новия проект Flawless

Flawless – такива са момичетата на модна агенция Visages в календара за 2018 г.

Черно-белите кадри с красавиците показват красотата в нейния най-чист вид – без обработка, без фотошоп. “Ерата на екстремния фотошоп си отива”, издават от екипа на Жени Калканджиева, “затова решихме да направим един календар, в който моделите на Visages показват истинските си лица.”

Проектът е поверен на фотографа Костадин Кръстев- Коко, а пред неговия обектив момичетата разкриват своята женственост по един неподправен и неподвластен на времето начин. Ирена Милянкова, Мария Митева, Куини Алис Николова, Анастасия Димитрова, Елисавета Стоянова, Соня Гиса са част от красавиците, които се включват във Flawless.

Моделите на Visages без фотошоп

“Да направим календар, в който няма място за фотошоп и да заснемем красотата такава, каквато я виждаме всеки ден – реална, истинска, неподвластна на технологиите и пикселите, това беше смела идея, но сме щастливи, че я реализирахме, защото искаме да покажем, че реалността е безупречна. Поне така я усещаме аз и екипа ми.”, споделя Жени Калканджиева.

Стайлингът на Августина Маркова-Тути включва селекция главно от родни дизайнери. За косите в тази истински натурална сесия се погрижи Благовеста Маркова за Georgi Petkov Salon с продуктите на Schwartzkopf Professional, а гримът е дело на Слав Анастасов. Генерален спонсор са клиника за дерматология и естетика Derma-Act, защото професионалистите там вярват, че носят мисията да помагат на красотата да озарява ежедневието ни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.