Мода : Новини22 НОЕМВРИ 2018

MissBloom с номинация за моден сайт на годината

Наградите се връчват от телевизия CODE FASHION

Финишираме годината с една страхотна новина за екипа ни! MissBloom.bg  получи номинация за Моден сайт на 2018 г. от телевизия CODE FASHION.

Церемонията по връчване на наградите е на 29 ноември. Освен моден сайт на годината, от телевизията ще отличат Моден блогър на годината, Трендсетър на годината, както и най-добрите модели, дизайнери, модни гримьори, корици на модни списания и още доста интересни категории!

Гласуването, разбира се е във вашите ръце и ще ви бъдем супер благодарни да ни подкрепите тук! Ще отнеме буквално няколко секунди, не се изисква регистрация.

MissBloom.bg е определен в номинацията като български моден сайт, отразяващ адекватно модната, лайфстайл и светска действителност в страната и по света, с преобладаващи авторски текстове и адекватно селектирани чуждестранни новини.

Към признанието на колегите ние скромно добавяме, че освен модни новини, всеки ден поднасяме шопинг селекции, представяме български и световни инфлуенсъри и ви срещаме с родни звезди, които отварят гардероба си и споделят специално за нашите читателки как се обличат, какво пазаруват, кои неща си обичат най-много. Отразяваме световните седмици на модата и всички големи червени килими, но акцентираме и върху практичните стайлинг съвети.

И е готино, когато виждаме, че всичко това ви харесва!

Последвайте ни във Фейсбук и в Instagram

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.