Мода : Новини11 СЕПТЕМВРИ 2017

Кая Гербер е звездата на Alexander Wang

Дъщерята на Синди Крауфорд откри ревюто на дизайнера в рамките на NYFW

Грандиозни ревюта, превърнали се в истински ВИП партита, белязаха началото на Седмицата на модата в Ню Йорк. 

Кралицата на бурлеската Дита Фон Тийз откри ревюто на Philipp Plein с изпълнение на живо, а докато танцьори изпълняваха хореография под звуците на Future, моделите на Плейн дефилираха като героини от мрачни приказки. Или е по-правилно да кажем BDSM приказки? Жартиери и колиета от кожа допълваха тишърти с принцеси с белезници, носени от секс богини като Адриана Лима, Ирина Шейк и Елза Хоск. Дефилето на дизайнера беше като сцена от “50 нюанса сиво”, но в пъти по-добро.

Кая Гербер е звездата на Alexander Wang

Alexander Wang също заложи на парти настроение и истински звезден каст за своето шоу. Ревюто мина под слогана #WANGFEST и събра на едно място най-известните приятелки и музи на дизайнера: от Суки Уотърхаус през Бела и Кендал до Джоан Смолс и Кандис Суанпоул. Дефилето се проведе на улицата, а моделите пристигнаха за него в специален автобус. Първа от него слезе Кая Гербер – 16-годишната дъщеря на Синди Крауфорд, която имаше честта да открие шоуто. Два дни по-рано Кая направи дебюта си в дефилето на Calvin Klein, но по нищо не личеше, че това е едва второто ревю за начинаещия модел. Облечена в бяла рокля и прозрачни сандали, Кая се разходи по котешката пътечка със завидна увереност и походка, която не остави никакви съмнения, че я чака бляскаво бъдеще. Крушата не пада по-далече от дървото, както се казва.

Секси спортни облекла, ярки неонови цветове и мотоциклети – кой друг, ако не Риана може да събере всичко това на едно място. Очевидно певицата има абсолютна творческа свобода, защото поредната й колекция като креативен директор на Puma пожъна огромен успех сред модни редактори, блогъри и феновете й, разбира се. Вдъхновена от цветовете и линиите на 80-те години, колекцията Fenty X Puma ще ви пренесе в ерата на диското, изрязаните бански костюми и впитите рокли. Самата Рири закри дефилето, пристигайки върху кросов мотор и раздавайки въздушни целувки на всички присъстващи.

Вижте акценти от дефилетата на седмицата на модата в Ню Йорк в галерията! (Снимки: Profimedia, Vogue) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.