Мода : Новини19 МАЙ 2018

Какво ще носи дукесата на Съсекс по пътеката към олтара?

Значението на традициите за сватбените кралски рокли не е случайно

Сватбената рокля е символична в живота на всяко момиче.

Специално нещо обаче е роклята на кралската сватба, където булката и нейният стилист са отговорни за мащабността на събитието. Всяка сватбена кралска рокля става част от историята.

Първоначално цветът на роклята на кралската сватба бил ярък и в много нюанси. За първи път кралица Елизабет я нарушила, като през 1840 г носила рокля от бяла английска дантела на собствената си сватба. Това бил бунтът й срещу приемането на титлата. Вместо тиара, в косите си носела цветя. Оттогава традицията повелява чрез роклята да се демонстрира таланта на британските дизайнери.

Роклята на Меган Маркъл ще е Ralph & Russo

Всяка рокля е отражение на своето време. Меган Маркъл е нетипична принцеса и е точно обратното на Кейт Мидълтън, с която непрекъснато е сравнявана. Меган произлиза от средно семейство и се е издигнала сама в кариерата. А сватбените рокли винаги са отразявали духа на епохата и на страната. Модата отдавна не стои встрани от проблемите на света. Меган е борец за равноправие, за толерантност и справедливост по света. Най-вероятно роклята й ще отразява именно този дух и ще бъде изработена по поръчка специално за нея.

Къде в Лондон се разкрасява Меган Маркъл?

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини15 ОКТОМВРИ 2019

Най-добрата визия на Виктория Бекъм със сако?

По-оригинална и по-свежа комбинация отвсякога. Like!

Новини11 ОКТОМВРИ 2019

Анджелина Джоли в Ralph & Russo Couture

Впечатляваща поява на лондонската премиера на новия й филм. Джоли се завърна към любимия си бял цвят, а тук можете да видите визията в детайли

Новини11 ОКТОМВРИ 2019

Майка и дъщеря под светлините на прожекторите - Кая Гербер и Синди Крауфорд

Кая и Синди говорят пред списание Vogue за разликата между двете поколения модели

Новини10 ОКТОМВРИ 2019

Victoria's Secret с първия си plus-size модел

Макар и само за една кампания