Какво облякоха звездите на седмицата на модата?

Рок-шик от Роузи Хънтингтън-Уайтли, Виктория Бекъм отново залага на класиката

Малко след като представи собствената си колекция за сезон есен-зима 2018, забелязахме Виктория в типична за стила й визия. Комбинацията от широк панталон и поло тя съчетава с класическо двуредно палто в бежово и чанта с дълга дръжка.

В последните дни Роузи е във вихъра си! Моделът успя да посети няколко ревюта, но любимата ни нейна визия е тази с асиметрична кожена пола, чизми от велур и карирано палто.

Актрисата избра бял костюм за нюйоркската зима, който съчета с тъмни очила и черен клъч.

Можете ли да повярвате, че това е дъщерята на Джулиан, която често я придружаваше на седмиците на модата? Лив вече е по-висока от майка си и определено е наследила нейното чувство за стил.

Тук виждаме двете сестри на път за шоуто на Jason Wu. Даутцен и Ренс са стилен тандем, всяка заложила на различен тип визия.

Несъмнено по-стилната от сестрите Хилтън, Ники за пореден път ни напомни защо я харесваме толкова. С пола тип молив, раиран топ и червено сако, тя привлече вниманието на street style фотографите.

Ярките цветове не притесняват Карли, дори през февруари. Супермоделът избра да комбинира нюансите на розовото в една романтична и женствена визия.

Не можем да минем и без визия в стил all black everything. Поднася ни я Кейт Ъптън, която знае правилото, че черното винаги е добра идея.

Микс от материи и десени или с други думи това, което Оливия умее най-добре. Харесваме всичко в тази визия!

Една от дъщерите на Силвестър Сталоун прави своите първи крачки в модата и гледайки как уверено демонстрира фигурата си, определено й вещаем бляскаво бъдеще.

Блейзър върху суичър с качулка, кожен панталон и бели ботуши - визия, която само Хейли би могла да носи!

Със своя бляскав гащеризон дизайнерката е готова за забавления, а наметнатото палто от бяла кожа с косъм е перфектното допълнение към парти стила й.

Актрисата и моден блогър избира кожена пола и боти в бяло, съчетани с риза и палто.

Нова интерпретация на ризата-рокля виждаме да дмонстрира Джесика, която я съчетава с високи велурени чизми.

Моделът комбинира шорти и овърсайз риза в тъмносиньо с пъстър принт със стилето обувки, отличаващи се с PVC детайли.

Запленени от новите колекции на Bottega Veneta, Calvin Klein, Prabal Gurung и още куп големи имена в модата, все пак отделихме време и на звездния стил, завладял Ню Йорк.

Елитът на индустрията се стече в мегаполиса, за да разгледа отблизо новите тенденции. Модни редактори, блогъри и звезди се надпреварват да демонстрират ефектни визии, докато препускат от едно ревю към друго.

В галерията по-долу сме събрали нашите фаворити след знаменитостите, успели да ни впечатлят с избора си на облекло. Там ви очакват модели като Роузи и Даутцен, дизайнерката Виктория Бекъм и винаги перфектната Оливия Палермо. 

Вижте ги! (Снимки: Profimedia)  

За всичко най-интересно от света на модата, както и за шопинг идеи и практични съвети, последвайте ни във Facebook и в Instagram!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.