Какво облякоха звездите на наградите BRIT 2017?

Дейвид Боуи взе награда посмъртно, Адел бе отличена за глобален успех

В блестяща мини рокля на Versace, съчетана с допълващ я блейзър и сандали от розово злато, Кейти без проблем се отличи със стила си на червения килим.

Изпълнителката избра черна рокля с верижки, изрязан детайл и висока цепка. Леко небрежна прическа допълваше горещата й визия.

Бунтарката селектира модел на Alexandre Vauthier в зелено, съчетан с камуфлажно яке. Певицата със сигурност е целяла оригиналност, но според нас нито цвета, нито прекалено многото детайли са допринесли за това.

Рокля тип блейзър и допълващи я ботуши на Nicolas Jebran подчертават сексапила на Никол. Певицата щеше да е сред любимките ни от вечерта, ако не беше прическата й, която е меко казано демоде.

Доза класа на червения килим показа моделът, избирайки нежна рокля в пудрено на Givenchy. И макар визията да не е нещо невиждано, особено за тази модна къща, в сравнение с останалите Наталия блестеше със своя собствена светлина.

Певицата се довери на сексапилните дизайни на Julien Macdonald, дефилирайки в рокля в сребристо графитено с ресни.

В семплата комбинация от черно и бяло, но с ефектен дизайн е роклята Haider Ackermann на модела, съчетана с деликатни сандали в черно.

Забавна, но същевременно елегантна е тази рокля Moschino, с която видяхме Алеша.

Певицата избра приковаваща вниманието рокля на Vivienne Westwood в бледо лавандулово. И макар за много тоалетът да изглежда ексцентричен, той перфектно се вписва в стила й.

Дамската група очевидно е решила да не координира визиите си и това както винаги им изиграва лоша шега. Поотделно момичетата може и да минат за екстравагантни, но когато позират заедно, ефектът е комичен.

Дейвид Боуи, Емили Санде, Бионсе, Дрейк и Адел – това са големите победители от музикалните награди BRIT 2017, които бяха раздадени снощи в Лондон. 

На церемонията в O2 Arena присъства голяма част от британския музикален елит, включително Ед Шийрън, Рита Ора и Никол Шерцингер. Албумът на Дейвид Боуи “Blackstar”, който излезе миналата година, само няколко дни преди певецът да почине от рак, беше обявен за “Британски албум на годината”, а самият Боуи посмъртно получи наградата за “Британски изпълнител”. 

Емили Санде триумфира в категорията “Британска изпълнителка”, докато наградата за група отиде при The 1975. Роби Уилямс беше отличен със специалната награда за икона на музикалната сцена, а приза за глобален успех отиде при Адел. 

В международните категории триумфират Бионсе (“Изпълнителка на годината”) и Дрейк (“Изпълнител на годината”), докато наградата за група отиде при A Tribe Called Quest.

Кой триумфира на червения килим и кои визии попадат в графа “гаф”, ще видите в галерията! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии