Мода : Новини19 ЮЛИ 2016

Гръцкото приключение на Folli Follie

Световният бранд организира пътешествие до Цикладите за модни блогъри и известни личности

Ексклузивна дестинация за първото невероятно модно пътешествие “Folli Follie Island Hopping” бяха красивите и космополитни гръцки острови. То привлече огромен интерес и беше следено в Интернет от голям брой феновете на модата по света, които обичат бранда Folli Follie. Осем чуждестранни модни блогъри и две гръцки знаменитости пътуваха до Цикладите от 1-ви до 3-ти юли тази година и заснеха уникални кадри от красивите острови, вдъхновени от последната лятна кампания “Silver Summer” на Folli Follie.

Невероятни приживявания, красиви морски гледки, lifestyle тоалети и аксесоари, всичко това беше в центъра на невероятното пътешествие, започнало от световно известния остров Миконос и завършило на остров Тинос. На фона на уникални пейзажи, влиятелните гости, сред които модните блогъри Луис Роу, Лили Мей Мак, Соня Есман, Нина Уржей Клокел, Зина Царкоплия, Тоня Сотиропулу, Партисия Милик-Перстери, Сабрина Чакики и Клер Шантел, представиха хитови модели от колекциите “Silver Summer” на Folli Follie.

43

Впечатляващи аксесоари, часовници и бижута придаваха изключителен блясък и свежест във визиите на десетте дами, заснети на фона на най-красивите и импозантни гръцки пейзажи. Те избраха любимите си модели от новите колекции “Silver Summer” на Folli Follie и създадоха най-актуалните модни визии, привличайки световния интерес на повече от 8 милиона последователи, чрез актуалните публикации в личните си профили в социалните мрежи.

11

13

Тази дигитална кампания е първата по рода си, организирана в Гърция от Folli Follie в сътрудничество с известната хотелска верига Hotel Brain, и тя имаше силно присъствие не само в социалните медии, но и в уебсайта на компанията follifollie.com, в който феновете на марката непрекъснато се информираха за актуалните модни изживявания и уникалните събития на Цикладските острови, в които участваха десетте световни онлайн гурута в модата.

Кампанията имаше собствена страница в Instagram, през уебсайта на Folli Follie, на която постоянно се качваха снимки от кампанията, и всички посетители имаха възможност да станат свидетели на приключенията на най-известните модни блогъри, да открият специални стайлинг съвети, да грабнат ексклузивни оферти и да закупят бижута, аксесоари и часовници онлайн от любимите си модни знаменитости. Всеки ден беше едно уникално изживяване, а Folli Follie предглагаше ежедневно специални изненади за всички дами, които обичат стила и следват модните тенденции.

19

Пулсът от ритъма на най-стилното “Сребърно лято” на гръцките острови бие още по-силно, благодарение на Folli Follie, а новите колекции бижута, часовници и аксесоари покориха света с изключителното си изящество и свежест.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.