Мода : Новини10 МАРТ 2015

Едно пътуване до Париж… с Elie Saab, Dior и Balmain

Дизайнерите показаха една ефирна и много пъстра есенна картина

Мода, русата коса на Ким Кардашиян, мода, ангелите на Victoria’s Secret, още мода… Ето така изглежда Париж в последните дни.

Докато последната седмица на модата тече във френската столица, някои я използват като повод да покажат новата си прическа, но други не са забравили главното ѝ предназначение. Дизайнери като Ели Сааб, Албер Елбаз и Раф Симънс за пореден път показаха най-доброто от себе си на модния подиум, поднасяйки ни една пъстра и живописна картина на есен 2015, в която се преплитат кожа, латекс, органза и кадифе. 
Дизайните на Ели Сааб винаги са едно вълнуващо празненство на женската същност и този сезон ливанецът не изневери на своята запазена марка – едноцветни рокли, богати на бродерии и пайети. Интересното е че този път виждаме много изрязани детайли и кожа, било то такава с косъм, под формата на ефектно палто, или яркочервена, използвана за изработката на рокля с асиметричен пеплум. 
Оливие Рустейн пък се вдъхновява от 70-те години и ярките цветове като оранжево, жълто, цикламено, зелено се появяват върху гащеризони, сака и рокли. Плисето присъства почти навсякъде, а райе, цветна дантела и черно кадифе завършват този пъстър микс. Няма как да не отбележим, че ревюто на Balmain беше едно от най-звездните в Париж: Адриана Лима, Алесандра Амброзио, Джоан Смолс, Джордан Дън, Карли Клос и младите надежди Кендал Дженър и Джиджи Хадид бяха само част от известните имена, разходили дизайните на Рустейн. 
Най-доброто от ревютата на Lanvin, Mugler, Balenciaga и много други ще видите в галерията!

Снимки: Profimedia

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.