Мода : Новини28 МАЙ 2019

Джамбатиста Вали: В модата най-важни са позитивните емоции

Дизайнерът, роден в Рим и избрал Париж за свой дом, говори за колаборацията си с H&M, от която всички дрехи ще бъдат пуснати в продажба през ноември

Джамбатиста Вали е поредният дизайнер на висша мода, който създава модели за H&M. Цялата съвместна колекция ще бъде в магазините през ноември.

Оказва се, че розовата тюлена рокля на Кендал Дженър от галата amfAR е именно модел от предстоящата колекция. За колаборацията с шведската марка за бърза мода Вали казва, че тюлените рокли са “предястие”, а цялата колекция ще предложи усещане за флуидност между дамска и мъжка мода.

“Клиентите ще могат да интерпретират тази колекция както пожелаят”, казва дизайнерът, който от години твори в Париж, макар да е роден в Рим.

Приех този проект, защото усещах, че е дошъл моментът да споделя визията си с нова аудитория. Предлагам стил, а не мода, нещо с по-дълбок смисъл и по-дълъг живот. В колекцията няма да има неща, които да искаш да изхвърлиш след един сезон.

35 неща, които ще бъдат модерни до края на света

Обикновено жените са тези, които заемат неща от мъжкия гардероб, затова си помислих, че сега и мъжете могат да се вдъхновят за стила си от дамския гардероб. Например флоралните и животинските принтове и пайетите. 

Моят стил е непреходен, защото съчетава миналото с настоящето. Той няма възраст, защото представлява ефилософия без граници. Той е флуиден, спонтанен, свободен и абсолютно несъзнателен. А сега вече няма дори пол.

Забавлявайте се и правете всичко със страст. Модата трябва да носи положителни емоции.

Модерни пролетни комбинации от блогърите

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини22 АВГУСТ 2019

Latest Look: Меган Маркъл с дънки и широка риза

Херцогинята се появи небрежно-елегантна в ново видео, а визията й е "неподходяща" за британска кралска особа, но й стои... съвършено!

Новини22 АВГУСТ 2019

Sin Kitty: Емили Ратайковски в новите си бански

Моделът позира в нови модели от собствената си марка Inamorata

Новини21 АВГУСТ 2019

Моден фал: Софи Търнър по джапанки с чорапи

Младата звезда опита екстравагантното съчетание, което не очакваме да се хареса на всички...

Новини21 АВГУСТ 2019

Жизел Бюндхен украси новата кампания на Vivara

Визията й е естествено свежа и пленителна