Мода : Новини26 СЕПТЕМВРИ 2016

Dolce&Gabbana, Versace, Fendi – дестинация Милано!

Всичко, което ни впечатли от седмицата на модата в италианския град

След авангардния Лондон дойде време да обърнем поглед към Милано, където всяко модно шоу е по-смело, по-цветно и по-пищно от предишното. 

Една от причините, заради които винаги очакваме ревютата в италианската столица на модата с огромно нетърпение, е колекцията на Dolce&Gabbana. Сезон след сезон, двамата майстори не спират да ни изненадват с хилядите начини, по които пресъздават типичния дух на Италия. Тази година освен характерните за тях романтични дантели, флорални мотиви и безброй блестящи камъни, пайети и мъниста, красящи както дрехите, така и аксесоарите, видяхме и интересно вдъхновение от традиционната кухня. Принтове на спагети, джелато и морска храна красяха всичко от рокли през поли до тишърти. Традиционно в края на ревюто видяхме армията на Доменико и Долче в пълен състав, предвождани от топмоделите Стела Максуел, Сара Сампайо, Тейлър Хил, Хейли Болдуин и Роми Стридж.

Няма как да пропуснем и колекция пролет-лято 2017 на Versace. За предстоящия сезон Донатела представи интересна симбиоза от типичния за марката сексапил и младежки спортен дух. Мини роклите са съчетани с парки от промазан текстил, а характерните предизвикателни кройки се пренасят върху гащеризони, суичъри и ризи. Клубните визии бяха представени от голямо разнообразие от красавици: Джиджи Хадид, която закри ревюто, бе придружена на котешката пътечка от сестра си Бела, Ирина Шейк, Джордан Дън, Даутцен Крус и легендата Наоми Кембъл.

Вижте най-доброто от седмицата на модата в Милано в галерията! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.