Звезди : Звезден стил : Мода : Новини04 СЕПТЕМВРИ 2016

Бляскав фестивален стил и още звездна мода от седмицата!

Какво видяхме на червения килим във Венеция и защо Кейт Мидълтън ни изненада отново?

Доказвайки, че Кан не е единственото място, където можем да видим такива величествени рокли, Ейми мина по червения килим във Венеция в забележително творение на Tom Ford в златно.

Един по-стилен прочит на тенденцията на прозрачните рокли, поднесен от красивата Ева в Alberta Ferretti.

На фестивала Deauville във Франция пък видяхме Даян в полупрозрачен тоалет на Elie Saab.

Лесно можем да се вдъхновим от Кейт за удобната си уикенд визия, залагайки на панталон с принт, блейзър, бял топ и платформи.

Топмоделът представи своята дебютна колекция Tommy x Gigi, облечена, разбира се, в собствен дизайн.

Дъщерята на Синди Крауфорд дава сериозни заявки да се превърна в следващата модна икона, но не само на модния подиум. Тук харесахме визията й Versace от червения килим.

Любимата ни южнячка в Холивуд отново залага на класически елементи и приковаващи вниманието аксесоари, а именно чанта и стилето в ярък цвят.

Момичето, което винаги е във ваканция, пренася духа на Южна Франция в Лос Анджелис, залагайки на модерните това лято голи рамене и една истинска лежерна визия.

За никого не е тайна, че херцогинята на Кеймбридж обожава достъпната мода, а само преди дни тя ни даде поредния пример за това колко стилна може да изглежда една кралска особа, дори в панталон за 30 долара. 

По време на официалната си визита на острова Сейнт Мартин, Кейт Мидълтън заложи на удобен ежедневен сет, състоящ се от любимите й еспадрили на платформа и тъмносиньо сако, а на фокус бяха панталоните с принт с марка GAP. Медиите на Острова побързаха да уведомят почитателите на стила на Кейт, че могат лесно да копират стила на херцогинята, тъй като точният модел, който тя е избрала, дори е част от сезонното намаление! 

Междувременно, ние продължаваме да следим най-ефектните и бляскави звездни появи на червения килим на фестивала във Венеция. Показваме ви тях, както и още стил от седмицата, в галерията по-долу! (Снимки: Profimedia)

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.