Мода : Новини30 АВГУСТ 2016

Benetton отваря врати в Paradise Center на 1-ви септември

Италианският бранд посреща почитателите си на нова локация

Голямото откриване нa 01.09, на което цветовете на Benetton ще обагрят един от най-големите шопинг центрове – Paradise Center, ще бъде изпълнено с много изненади.

На площ от 400 кв. м. магазинът ще бъде изцяло в интериорната концепция на италианския бранд, залагаща на семпли линии на фона, на които ярките и оригинални модели изпъкват в целия си блясък. Почитателите на Benetton ще имат възможността да пазаруват от богатата селекция от дамски, мъжки и детски дрехи, разделени за удобство на сектори.

benetton paradise 2

За есента Benetton ще представи колекцията си под слогана “Clothes for humans”. Дрехите на любимата на стотици хиляди хора по света марка са създадени за човешките същества–тези, които познават различните емоции и са истински в тях, тези, които се чувстват еднакво добре когато са свързани в мрежата и когато не са.

За всички тях Benetton създава с любов разпознаваем облик в различни цветове, с разнообразни силуети, за да предложи винаги най-доброто.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини29 ЯНУАРИ 2020

Модният маратон на Блейк Лайвли продължава

32-годишната звезда демонстрира оригинален подход към избора си на тоалети

Новини28 ЯНУАРИ 2020

На наградите "Грами" с рокля от мола

Певицата отишла с приятеля си да потърсят за него нов колан, но в крайна сметка се оказала с официален тоалет на изгодна цена

Новини28 ЯНУАРИ 2020

Килограмите в кампанията на Victoria's Secret се покачват

Компанията се опитва да спаси продажбите си, като разбие дългогодишната доминация на свръхслабите модели в своите кампании

Новини28 ЯНУАРИ 2020

Atelier Versace пролет 2020: Една колекция на контрасти

Ако Versace е синоним на сексапил, блясък и младежка смелост, то тази колекция въплъщава съвършено духа на марката