Мода : Новини21 НОЕМВРИ 2017

Алесандра Амброзио се сбогува с Victoria’s Secret

Бразилският супермодел напуска марката след 17 години

Алесандра Амброзио, един от най-известните ангели на Victoria’s Secret, ще се раздели с крилата си след цели 17 години на модния подиум.

Новината потвърди самата тя снощи, малко преди да дефилира в традиционното шоу на марката за бельо за последен път. Алесандра планира да се фокусира върху отглеждането на децата си Аня и Ноа, както и върху работата по собствената й марка Ale By Alessandra.

“Дори не мога да повярвам, че все още съм тук,” сподели 36-годишната бразилка с журналистите. “Никога през живота си не съм и мечтала, че ще дефилирам в цели 17 ревюта. Но съм много щастлива, че съм в Китай, тъй като това несъмнено е най-голямото шоу, което сме правили някога.”

Най-известните ангели на Victoria’s Secret

Името на Амброзио се е превърнало в синоним на Victoria’s Secret. Тя и Адриана Лима са най-дълго действащите ангели на марката, като всяка от тях е дефилирала по 17 пъти. Алесандра дебютира на подиума през 2000 г. и от тогава не е пропускала шоу. “Ангелският” договор подписва четири години по-късно, през 2004 г. и се превръща в първото лице на младежката линия PINK. През 2011 г. Але влиза в историята, носейки най-тежките крила, правени някога за марката – почти 14 кг, а по-късно става ясно, че по това време тя е била бременна с второто си дете. 

Най-голямата чест за ангелите, скъпоценният сутиен Fantasy Bra, й е оказвана два пъти. През 2012 г. тя носи така нареченият Floral Fantasy Bra, покрит с аметист, рубини, сапфири и диаманти. Две години по-късно, през 2014 г., тя и Адриана Лима дефилират с два различни сутиена с имената Dream Fantasy Bra, а всеки от тях е оценен на 2,5 млн. долара. 

В галерията сме събрали най-добрите моменти на Алесандра Аброзио от подиума на VS през годините! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Новини28 ЯНУАРИ 2020

На наградите "Грами" с рокля от мола

Певицата отишла с приятеля си да потърсят за него нов колан, но в крайна сметка се оказала с официален тоалет на изгодна цена

Новини28 ЯНУАРИ 2020

Килограмите в кампанията на Victoria's Secret се покачват

Компанията се опитва да спаси продажбите си, като разбие дългогодишната доминация на свръхслабите модели в своите кампании

Новини28 ЯНУАРИ 2020

Atelier Versace пролет 2020: Една колекция на контрасти

Ако Versace е синоним на сексапил, блясък и младежка смелост, то тази колекция въплъщава съвършено духа на марката

Новини27 ЯНУАРИ 2020

Модни кошмари от връчването на Грамитата

Готови ли сте за най-лошия червен килим през този награден сезон? Надяваме се, че да, защото те идват за вас