Мода : Новини21 НОЕМВРИ 2017

Алесандра Амброзио се сбогува с Victoria’s Secret

Бразилският супермодел напуска марката след 17 години

Алесандра Амброзио, един от най-известните ангели на Victoria’s Secret, ще се раздели с крилата си след цели 17 години на модния подиум.

Новината потвърди самата тя снощи, малко преди да дефилира в традиционното шоу на марката за бельо за последен път. Алесандра планира да се фокусира върху отглеждането на децата си Аня и Ноа, както и върху работата по собствената й марка Ale By Alessandra.

“Дори не мога да повярвам, че все още съм тук,” сподели 36-годишната бразилка с журналистите. “Никога през живота си не съм и мечтала, че ще дефилирам в цели 17 ревюта. Но съм много щастлива, че съм в Китай, тъй като това несъмнено е най-голямото шоу, което сме правили някога.”

Най-известните ангели на Victoria’s Secret

Алесандра Амброзио се сбогува с Victoria's Secret

Името на Амброзио се е превърнало в синоним на Victoria’s Secret. Тя и Адриана Лима са най-дълго действащите ангели на марката, като всяка от тях е дефилирала по 17 пъти. Алесандра дебютира на подиума през 2000 г. и от тогава не е пропускала шоу. “Ангелският” договор подписва четири години по-късно, през 2004 г. и се превръща в първото лице на младежката линия PINK. През 2011 г. Але влиза в историята, носейки най-тежките крила, правени някога за марката – почти 14 кг, а по-късно става ясно, че по това време тя е била бременна с второто си дете. 

Най-голямата чест за ангелите, скъпоценният сутиен Fantasy Bra, й е оказвана два пъти. През 2012 г. тя носи така нареченият Floral Fantasy Bra, покрит с аметист, рубини, сапфири и диаманти. Две години по-късно, през 2014 г., тя и Адриана Лима дефилират с два различни сутиена с имената Dream Fantasy Bra, а всеки от тях е оценен на 2,5 млн. долара. 

В галерията сме събрали най-добрите моменти на Алесандра Аброзио от подиума на VS през годините! (Снимки: Profimedia)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.