Мода : Новини08 ЯНУАРИ 2019

Адриана Лима все още е в играта

Макар че се отказа да дефилира повече за Victoria’s Secret, тя продължава да работи като модел

Феновете на Адриана Лима могат да бъдат спокойни, че бразилката не се е отказала от професията на модел.

В началото на тази година, Адриана се завръща с кампания за Puma. По-рано беше обявено официално, че тя ще бъде новият посланик на марката.

Очевидно кариерата на Лима пред обектива не е приключила. Макар че след като напусна Victoria’s Secret, тя така и не обяви официално по кой път планира да поеме и дали няма да се пробва в някое различно амплоа.

В няколко кадъра и в две видеа за Puma, 37-годишната звезда от котешката пътечка показва, че е е в отлична физическа форма. Макар да е майка на две деца, а в края на миналата година да се отказа от кариерата си като ангел на Victoria’s Secret.

11 ангели на Victoria’s Secret и техните тайни за красота

Спектакълът на марката през ноември бе и сбогуването на Адриана с публиката, което се оказа изключително емоционален момент. След близо 20 години част от семейството на “ангелите”, Адриана бе изпратена с аплодисменти на крака, при което вълнението взе връх и тя напусна подиума със сълзи на очи.

Можете да си припомните момента тук.

Адриана Лима и Метин Хара спортуват заедно

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Мода22 ФЕВРУАРИ 2019

Фенди почетоха Лагерфелд на ревюто си

Целият моден свят скърби за Лагерфелд. От Фенди решиха да почетат паметта му, като направиха ревюто си възможно най-близко до неговия стил.

Новини21 ФЕВРУАРИ 2019

Най-добрите визии от наградите БРИТ

Вечерта на наградите БРИТ беше изпълнена с много блясък и красота. Певците отново демонстрираха своето чувство за стил. Ето и най-добрите визии според нас.

Новини20 ФЕВРУАРИ 2019

Класиката има с какво да ни изненада

Ralph Lauren преоткриват класическите елементи на стила за пролетта

Мода20 ФЕВРУАРИ 2019

Новата колекция бански на Victoria's secret

Victoria's secret се завърна с линията си за бански и вече можем да видим какво ни очаква от тях. На снимките виждаме някои от най-добрите им модели.