Галерии : Мода : Мода : Новини02 НОЕМВРИ 2015

20 години ангелска красота и сексапил, от Victoria’s Secret

Кои са най-популярните лица на марката за цели две десетилетия

Само няколко дни ни делят до пищното шоу, за което целия моден свят говори – ежегодното ревю на Victoria’s Secret. 

Тази година организаторите обещават нещо наистина специално, тъй като ревюто ще бъде юбилейно. За 20-тата годишнина на VS музикални гости ще бъдат Риана, Селена Гомес и The Weeknd, а своя дебют със статут на “ангели” ще направят цели десет нови момичета. Елза Хоск, Марта Хънт и компания се присъединяват към звездите на марката, сред които са някои от най-големите супермодели на нашето време: Жизел Бюндхен, Хайди Клум, Хелена Кристенсен…
От 1995 година насам Victoria’s Secret е бранд, който дава огромен тласък в кариерата на цяло съзвездие от красавици. Момичетата на VS бързо набират популярност от рекламни кампании, клипове и каталози, и разбира се, котешката пътечка, по която разхождат съблазнително бельо и сутиени със скъпоценни камъни, а всичко това е допълнено с характерните ангелски крила. 
Днес някои от най-популярните лица на марката вече са напуснали редиците ѝ и градят самостоятелна кариера, но въпреки това имената на тези 12 хубавици винаги ще свързваме с подиума на VS. Ето кои са те!
 
Кандис Суанпоул 

20 години ангелска красота и сексапил, от Victoria's Secret
Красавицата от Южна Африка става ангел на VS през 2010 г. и в момента е едно от най-известните им лица, като популярния каталог за бански костюми е нейната стихия. Топмоделът многократно е изгрявал на корици на VOGUE, снима се за фотографи като Стивън Мейзъл, Тери Ричардсън и Mert&Marcus. През 2013 Кандис имаше честта да носи украсения със скъпоценни камъни сутиен Fantasy Bra. 
Алесандра Амброзио 

20 години ангелска красота и сексапил, от Victoria's Secret
Бразилската фурия беше избрана от бранда през 2004 г. и става първото лице на линията PINK, която таргетира по-младите потребителки. Миналата година тя и Адриана Лима носиха два различни Fantasy Bra сутиена, което се случи за пръв път. Макар и майка на две деца, Алесандра не слиза от подиума и има собствена модна линия Ale By Alessandra. 
Адриана Лима 

20 години ангелска красота и сексапил, от Victoria's Secret
Още една бразилка, също толкова прекрасна. Адриана е ангел от 2000 г. и заедно с Амброзио е сред ветераните на VS, които все още дефилират за марката. Лима е сред любимките на дизайнера Марк Джейкъбс и често можем да я видим в кампании за бранда, а също такива на Donna Karan, Balmain и Versace. 
Хелена Кристенсен 

20 години ангелска красота и сексапил, от Victoria's Secret
Датчанката е една от първите, които работят за бранда, появявайки се в тв реклами през 90-те години. Също така се е снимала в каталозите и други реклами на VS. В модния свят е легенда от ранга на Синди Крауфорд и Кристи Търлингтън, но става най-известна с появата си в клипа на Chris Isaak “Wicked Game”. Естествено, била е момиче от корицата на VOGUE неведнъж. 

Още на стр. ii

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА МОДА

Рокля тип кафтан – най-удобният летен тренд
Мода07 ЮЛИ 2020

Рокля тип кафтан – най-удобният летен тренд

Дрехата, която ще ви помогне да посрещнете жегите със стил

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм
Мода18 СЕПТЕМВРИ 2018

Най-доброто от колекцията на Виктория Бекъм

Селекция на най-добрите попадения за пролет/лято 2019

Plus-size моделите, които променят модната индустрия
Мода01 АПРИЛ 2016

Plus-size моделите, които променят модната индустрия

Те са размер секси и не се страхуват да го покажат!

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон
Дрескод22 МАРТ 2016

Нов прочит: Как да носим слим дънките този сезон

Внасяме доза градски шик в съчетанията с класическия деним