17 неща за стила, които научихме от Оливия Кулпо

Всяка визия на бившата Мис Вселена е истинско модно вдъхновение!

"Винаги носете дрехите си на шивач. Можете да носите всичко, стига размерът и пропорциите да са правилните."

"Бодитата са чудесни за напластяване. Обичам деним с висока талия, тъй като кара краката ми да изглеждат по-дълги, а дупето ми - по-повдигнато."

"Харесвам блузите на Victoria Beckham, а Galvan London имат страхотни слип рокли. Голям фен съм също на Marchesa, Prabal Gurung и Zac Posen."

"В Zara винаги намирам неща от последните тенденции, които не са никак скъпи и мога да нося сезон след сезон. Преди пет години си купих от там кожени къси панталони и все още ми стават!"

"Харесвам също Topshop, защото знаят какво правят. Според мен при пазаруването е важно да не харчиш много пари всеки сезон, особено когато купуваш основни неща. Ето защо пазарувам и онлайн."

"Често намятам палто или яке върху раменете си, за да покажа какво нося и отдолу. Този трик е все едно да добавиш още един аксесоар към тоалета си."

"Блузите и ризите са едно от нещата, за които харча повече. Има толкова страхотни, които са и доста скъпи. но това е защото са с невероятна изработка. Тези на Chloe и Stella McCartney наистина правят впечатление."

"Харесвам деконструираните топове. Тази година виждам доста вариации: с рюшове, голи рамене или асиметрични."

"Обожавам тоалетите изцяло в бяло. Елегантно, просто и нежно е. Особено харесвам белите чанти и нося моята Saint Laurent Sac de Jour непрекъснато."

"Предпочитам визиите в бяло отколкото визиите в черно. Когато нося изцяло черно обаче, винаги имам акцент. Червени устни или чанта, или пък обувки и яке с животински принт."

"Стилът на Одри Хепбърн е иконичен. Харесвам също и Блейк Лайвли, особено експериментите й с аксесоари и материи."

"Никога не планирам визията си от предния ден, освен ако не отивам на голямо събитие. Според мен дрехите ми са отражение на начина, по който се чувствам, а никога не знам как ще се чувствам когато се събудя."

"Понякога ми се иска да съм облечена в черно, друг път избирам нещо съвсем просто. В други дни не ми се носи нищо прекалено вталено. Всичко зависи от настроението ми - използвам го като възможност да покажа креативност."

"Червените устни винаги са подходящи за специален повод. През студените месеци обичам да експериментирам със смели цветове, особено ако съм запазила грима на очите семпъл."

"Винаги съм готова да страдам заради страхотен чифт обувки. Например обувките на Christian Louboutin Pigalle имат супер тънък ток и кракът ти е извит в доста неудобна поза за дълго време, но според мен си струва."

"Наскоро си изтеглих приложението Swavy, което позволява на последователите ми да пазаруват дрехите от Instagram-a ми, а също им предлага и по-достъпни алтернативи."

"Обичам да споделям с хората с какво съм облечена, но също така ми харесва да им помагам да открият това, което те самите искат да носят."

Ако следите нашата рубрика с най-стилните звезди на седмицата, вероятно сте забелязали една дама, която все по-често и по-често присъства в нея – Оливия Кулпо. 

Доскоро известна единствено като Мис Вселена 2012 и бивша приятелка на Ник Джонас, брюнетката си извоюва място сред младите модни икони, благодарение на почти 2 млн. последователи в Instagram, следящи всяка нейна стъпка. Моделът не пропуска да публикува снимки на своите визии, независимо дали минава по червения килим на наградите “Еми”, или се готви за някое от ревютата на седмицата на модата в Ню Йорк.

И докато Кулпо наистина може да се похвали с впечатляващ red carpet стил (актрисата беше и сред нашите любимки от “Оскари” 2017), ежедневното й облекло е това, което наистина прави впечатление. “Обичам да се забавлявам с горещите тенденции, но същевременно се придържам към основни неща, които никога няма да излизат от мода,” споделя тя пред списание InStyle.

Кои са нейните лични модни икони, любими дизайнери и достъпите марки, от които често пазарува? Ще научите в галерията по-долу, където ще видите и част от любимите ни визии на Кулпо! (Снимки: Instagram)

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.