13 визии от фестивала в Торонто, в които се влюбихме!

Вижте какво избраха Скарлет Йохансон, Рийз Уидърспуун и още звезди от А-листата на Холивуд

Скоро не бяхме виждали Ейми в по-красива рокля! Творението на Alexander McQueen подчертава извивките на тялото й, но всички заслуги тук са за пленителния нюанс на червеното, който актрисата е избрала.

Актрисата с чаровна усмивка избра кокетен модел на Chanel в бледожълто. Украсената с флорални апликации мини рокля се допълваше от ретро прическа и силно подчертани очи.

Любимата ни блондинка винаги повишава сексапила на червения килим, като този път го дължи на черната дантелена рокля Alexander McQueen, допълнена с диаманти и опушен поглед.

За никого не е тайна, че Скарлет обожава мини роклите, но бяхме приятно изненадани от този модел на Sophia Webster. Първо от яркия цвят, а след това и от ефирната кройка.

Нещо различно и от страна на Рийз - рокля на Ulyana Sergeenko с модерните този сезон голи рамене и деликатен принт, съчетана с обувки в телесен цвят, издължаващи краката.

Младата звезда е заклет фен на дизайните на Elie Saab и определено има защо! Отново божествено предложение от страна на ливанския гений, което превръща Шай в принцеса.

Бри продължава да експериментира със стила си, а това много ни допада. Тази рокля Alexander McQueen е истински сблъсък на цветове и материи, и друга актриса със сигурност би загубила индивидуалността си в нея, но не й тя.

Червеното се очертава като доста популярен избор сред дамите на TIFF, като Хъдсън се нарежда сред останалите с красив модел с класическа кройка и набор.

Вече сме сигурни, че никой не носи дантела така, както го прави Камила. Бившият модел и съпруга на Матю Маконъхи избра Monique Lhuillier.

Дакота заложи на огромна доза блясък, избирайки украсена с камъни зелена рокля Gucci, която я постави в светлината на прожекторите.

Кенийската прелест никога не се е страхувала от малко цвят. Този път Лупита залага на красивия контраст между жълто и синьо в този тоалет на Carolina Herrera.

Поредната рокля на Alexander McQueen, този път поднесена от Рейчъл. Нейният вариант, за разлика от другите смели тоалети, е много романтичен и ефирен.

Запленени сме от комбинацията от сиво, множеството цветя, образуващи дантела и панделката от органза, завършваща роклята Badgley Mischka.

Холивуд трескаво се подготвя за сезона на наградите и след фестивала във Венеция, където критиците отсяха първите фаворити в битката за “Оскар”, сега всички погледи са отправени към Торонто и традиционния фестивал TIFF. 

Успехът сред публиката и критиците на TIFF винаги е повече от ясен знак за това дали една лента има потенциал да се бори за награди от ранга на “Златен Глобус”, BAFTA и други. А ние пък добиваме ясна представа кои точно ще са дамите, които ще следим под лупа на предстоящите церемонии!

Тази година сред тях се отличават безупречните Ейми Адамс (“Хищници в мрака”) и Ема Стоун (“Ла Ла Ленд”), които вече спряха дъха ни на червения килим във Венеция, а сега продължават да ни изненадват и в Торонто. Към тях добавяме Шайлийн Уудли (“Сноудън”), а също Скарлет Йохансон и Рийз Уидърспуун, които рядко разочароват с визиите си.

Ето какво харесахме от TIFF 2016! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НА ЧЕРВЕНИЯ КИЛИМ

Време е за наградите Emmy 2022
На червения килим14 ЮЛИ 2022

Време е за наградите Emmy 2022

От триумфа на “Succession” до „Squid Game“ - церемонията ще се проведе на 12 септември.

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки
На червения килим28 МАРТ 2022

Червеният килим на Оскарите в над 100 снимки

Какво облякоха звездите за най-голямата вечер в киното?

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice
На червения килим14 МАРТ 2022

Какво облякоха звездите на наградите Critics Choice

Червеният килим на наградите бе изпълнен с красиви визии