Мода : Новини12 СЕПТЕМВРИ 2017

10 визии на Кари Брадшоу, които все още изглеждат страхотно

Нямаше как да не се запитаме: можем ли да ги носим и днес?

Асиметричната кройка, къдрите, флоралният мотив и дължината правят тази рокля абсолютно актуална и днес.

Роклята с принт "вестник" на Джон Галиано за Dior е толкова вечен модел, че дори в "Сексът и градът" се появява два пъти в разстояние на години. Първият път в сериала, а след това и във филма.

Мини рокля с блестящи ресни е истински must have в гардероба ни тази есен. Особено когато става дума за парти облекло! Още тогава Кари пести от аксесоарите, оставайки я да блесне.

А какво да кажем за визиите, вдъхновени от будоарното облекло, които в последните години са навсякъде? Тук Брадшоу носи съвременен тоалет, състоящ се от слип рокля с дантела и манто с принт.

50-те са на почит и в сериала, където виждаме Кари и Миранда с тоалети с обемни и разкроени поли, стигащи малко под коляното. А ретро вълната в модата ни позволява да ги носим и днес.

Класически пример за цветен блок. Нежната рокля на Брадшоу е решена в два контрастни цвята, а силуетът е елегантен и на практика вечен.

Флоралният принт, еспадрилите на платформа и райето са все неща, които свързваме с лятото. Кари умело съчетава всички тях в една кокетна, женствена визия.

Гледайки този кадър от сериала лесно можем да си представим Кендал, Кайли Дженър или Бела Хадид в такава рокля. Днес всички са обсебени от изчистените едноцветни минита, които подчертават извивките до съвършенство.

Пола в ярко райе, съчетана с още по-ярък блейзър с класическа линия - ето такава комбинация можем да носим всеки ден.

И накрая завършваме с Кари и любимите й "туту" поли, по които се създаде мания, благодарение на нея. Дали ги носим днес? Можете да се обзаложите!

Годината е 2017, а ние все още продължаваме да въздишаме по модата в “Сексът и градът”. 

И в това няма нищо странно, разбира се, тъй като персонажът на Сара Джесика Паркър се превърна в модна икона сам по себе си. Кари Брадшоу е виновна за успеха на не една и две марки – само попитайте дизайнера на обувки Маноло Бланик.

Ключовите елементи от пъзела, наречен Кари Брадшоу

В началото на сериала модните къщи не изявявали никакво желания да предоставят дрехи на стилистите му, ето защо Патриша Фийлд се принудила да издирва винтидж находки в магазините втора употреба. Това обаче се променило с грандиозния му успех, а някои от най-популярните визии на Кари са дело на Dior и Oscar de la Renta. Именно този микс от винтидж, актуални тенднции и личната колекция от аксесоари на Фийлд превръщат стила на Брадшоу толкова отличителен и разпознаваем.

В разгара на седмицата на модата в Ню Йорк нямаше как да не се запитаме дали иконичните визии на любимата ни нюйоркчанка са приложими и днес? И открихме 10, които с удоволствие бихме разходили по улиците! 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА НОВИНИ

Met Gala 2023
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Най-красивите визии на звездите

Знаменитостите отдадоха почит на Карл Лагерфелд чрез наистина ослепителни аутфити.

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд
Новини02 МАЙ 2023

Met Gala 2023: Всичко за звездното събитие, отдаващо почит към Карл Лагерфелд

От Риана през Ким Кардашиян, Ан Хатауей, Дуа Липа и дори Никол Кидман. Ето ги най-ослепителните модни визии на звездите и най-значимите моменти в знак на почит към модната икона.

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.
Новини28 АПРИЛ 2023

Всички емоции на Флорънс Пю в новата кампания на Valentino

Новата стара муза, всъщност Valetino DI.VA., участва в една по-различна кампания на модния бранд.