10 стилни вдъхновения от най-добре облечените звезди

Криси Тийгън, Джей Ло и една красива българка попадат в класацията ни тази седмица

Напоследък пастелите намират своето място в гардероба ни през цялата година, а един прекрасен пример за пролетен сет в светлосиньо и пудрено ни дава Кейт Хъдсън. Към това добавяме и очилата с ретро рамки в кафяво, които допълват визията на актрисата.

Бъдещата майка Ники Хилтън залага на удобството под формата на пантофки с котета с марка Charlotte Olympia. Черен слим, овърсайз палто в леопардово и шапка с периферия пък са основните съставки в стилния ѝ ежедневен ансамбъл.

Още една бременна звезда попада в класацията ни тази седмица, и то два пъти! Стилът на Криси Тийгън е неизчерпаем източник на вдъхновение и първата ѝ визия, която ви показваме, е с рокля в тъмносиньо, сандали с деликатни каишки и леко черно манто, перфектно за пролетните дни.

Втората визия на Криси е много секси и изцяло в черно. Моделът на Sports Illustrated съчетава свободна рокля тип риза с високи кожени ботуши и черна чанта, завършвайки с големи очила и плитка тип корона.

На черното залага и Роузи Хънтингтън-Уайтли. Британката демонстрира безупречен парижански шик, докато е в града за седмицата на модата, карайки ни да ѝ завиждаме за страхотното палто, което веднага привлече погледа ни.

Клои Кардашиян, също като Криси, е превърнала дългите манта от ефирна материя в задължителен елемент в гардероба си. Този път Клои е избрала модел от сатенирана материя, придаващ контраст на съчетанието с черен гащеризон и златни сандали.

Джей Ло пък залага на меките и земни цветове, разчитайки на няколко нюанса на бежовото за своя стилен ансамбъл. Единственото нещо, придаващо доза цвят в тази визия, е оранжевото червило на устните на латината.

Има ли нещо по-добро от рокля, перфектно подчертаваща всяка извивка на тялото? Отговорът, разбира се, е не, особено ако притежавате фигурата на Леа Мишел. Леа избира и сандали с тънки каишки с марка Christian Louboutin, които мигновено засилват сексапила ѝ.

Оливия Палермо няма умора! От цял месец фешънистата се подвизава на първите редове на големите ревюта, като този път харесахме изчистената ѝ визия от Париж, в която внимание привличат очилата с червени рамки и ботите с ресни.

Как да пътуваме със стил, показва нагледно Еми Росъм. Харесваме палтото в бледорозово и съчетанието му с кожен панталон, но целият чар на тази визия идва от черно-бялата чанта със златиста верижка.

Всяко момиче трябва да има в гардероба си рокля от деним и Михаела Филева добре знае това. Харесваме сблъсъка на бунтарски дух и ретро романтика, идващ благодарение на кожените кубинки и розовата панделка в косите на певицата.

След изобилието от вечерни тоалети в началото на седмицата, този уикенд традиционната ни класация с най-доброто от звездния стил е съставена единствено от ежедневни визии.
На наградите “Оскар” и бляскавите партита, които ги последваха, стилните дами в Холивуд приковаха вниманието ни с ефирни и пищни рокли, дело на модни къщи като Gucci, Armani, Elie Saab.

В ежедневието си обаче, звезди като Криси Тийгън, Дженифър Лопес и Роузи Хънтингтън-Уайтли избраха доста по-семпъл подход, доверявайки се на изчистени ансамбли в монохром, в които преобладаваха цветове като черно, тъмносиньо и меко бежово. Тази неделя в галерията ни попада и една красива българка, чийто стил обожаваме. Коя е тя и кои са останалите дами, които ни впечатлиха в последните дни, ще видите по-долу! (Снимки: Profimedia) 

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Ким Кардашиян
Звезден стил02 МАЙ 2023

Ким Кардашиян прегръща новите тенденции за прозрачност

Беше ред на инфлуенсърката да въведе изцяло нова концепция за прозрачност в модния свят.

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky
Звезден стил26 АПРИЛ 2023

Риана в огнено червено на романтична вечер с A$AP Rocky

Бременна с второто си дете, суперзвездата отново предизвика фурор по улиците на Ню Йорк.

Джена Ортега в стил Coachella
Звезден стил20 АПРИЛ 2023

Джена Ортега в стил Coachella

Готическа, но лятна. Изгряващата актриса не се отказва от тъмните нотки в стила си, отдавайки почит на емблематичната героиня, която я превърна в сензация.

Риана с две прекрасни визии в Париж
Звезден стил19 АПРИЛ 2023

Риана с две прекрасни визии в Париж

Суперзвездата и рапърът A$AP Rocky започнаха седмицата си в Париж. Ход, който подсили спекулациите, че Риана може наистина да присъства на Met Gala на 1-ви май.