Мода : Дрескод29 МАЙ 2018

Животът в Париж като училище по стил

5 урока, които един редактор научи във френската столица

Скини дънките не са единствената опция! Жените в Париж масово носят модели с прав крачол и висока талия, които са много по-шик.

Инвестирайте в достатъчно "вечни" неща. Класическите дрехи и аксесоари с високо качество са ключови за това да изградите добър личен стил.

Обувките ви трябва да са удобни, дори когато излизате вечер. Парижанките носят основно балеринки, еспадрили или обувки на нисък и масивен ток.

Отървете се от комплексите и приемете, че просто сте уникални. Мариса казва, че въпреки малкия си бюст, в Париж е престанала да носи сутиени с подплънки и е започнала да слага нежни дантелени модели, без да се вманиячава по своя "недостатък".

Внесете цвят в гардероба си... но не прекалено. Мариса намира дискретни начини да разнообрази предимно черно-сивия си гардероб, като правилото й е да не слага повече от два различни нюанса наведнъж.

Мариса Кокс е редактор в модния сайт Who What Wear. Нейната школа по стил обаче не е работата й.

Най-важните си уроци за това как да изглежда елегантно тя научава в Париж. “Знам, че това е голямо клише, но на 29 години отидох да живея в париж, защото се вклюбих. Напуснах работата си и уютния си апартамент и заминах в страна, където не говорех езика,” споделя родената в Лондон Мариса.

Когато пристига във френската столица, осъзнава, че прилича на “дете, което са завели в Дисниленд” – с винтижд дънките си, широкия си пуловер и високите си кецове Reebok. През следващите години, тя научава от парижанките как да изглежда като истинска дама, без да жертва удобството си. И споделя петте правила на стила, на които я научава животът в Париж.

 

Модните закони на гения, който ни даде дефиницията за елегантност

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод11 ОКТОМВРИ 2019

Съвършеният минималистичен гардероб

Няколко експертни съвети за детокс на стила и по-умно пазаруване

Дрескод11 ОКТОМВРИ 2019

Великолепната осморка на Рейчъл Зоуи

Тези правила ви гарантират перфектен стил винаги, когато излизате

Дрескод11 ОКТОМВРИ 2019

С какви обувки да носим различните модели дънки

9 перфектни комбинации от нас слагат край на всичките ви дилеми!

Дрескод10 ОКТОМВРИ 2019

Как изглежда в двоен размер? Стилът на Меган Маркъл от Южна Африка

Блогърът Кейти Стурино пресъздаде визиите й в XXL версия