Мода : Дрескод30 СЕПТЕМВРИ 2015

Защо трябва да замразяваме чорапогащниците си?

Да, и ние не повярвахме на ушите си

С настъпването на есента и падането на темпаратурите неизменно всяка от нас, особено почитателките на роклите, неизменно вади чорапогащниците от дълбоките недра на гардероба. 

И тук идва неприятната част. Рядко можем да се похвалим с чорапогащник, който издържа на повече от 2-3 носения, независимо колко пари сме похарчили за него. Бримките сякаш тръгват от нищото и колкото и да внимаваме, те просто се късат, дори в най-неподходящия момент. 
Ако ви предстои важно събитие, на което ще сте с рокля или пола, в тези студени дни със сигурност ще имате нужда от издръжлив чорапогащник. Затова ще ви зарадваме с един лесен трик, който наскоро открихме и нямаме търпение да изпробваме. Може и да ви звучи налудничаво, но следващия път, когато си купите нов чорапогащник, първо го намокрете. След това го поставете в найлонова торбичка и го пъхнете във фризера за една нощ. На сутринта го извадете и му дайте ден да се размрази и изсъхне сам. 
Това се прави еднократно, веднага след като сте си купили чорапогащника и след като е изсъхнал можете да го обуете веднага. Минусовите температури във фризера буквално стягат и заздравяват връзките между фините тъкани, съставящи чорапогащника, правейки го по-издръжлив, а появата на бримки – значително по-рядка.ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод15 ЮЛИ 2019

5 цвята, подходящи за дамите с тъмна коса

Брюнетките изглеждат ефектно в бяло, в определени нюанси на червеното и още

Дрескод08 ЮЛИ 2019

Новите тенденции в ежедневия стил

Ето какво ще носим до края на лятото

Дрескод02 ЮЛИ 2019

Кейт Мидълтън не спира да носи любимите си еспадрили

Женствената комбинация на този модел с миди рокля се превърна в лятната униформа на херцогинята

Дрескод28 ЮНИ 2019

Летните рокли на Джесика Алба

Актрисата се откроява с умението да избира съвършените аксесоари