Мода : Дрескод11 ОКТОМВРИ 2019

Великолепната осморка на Рейчъл Зоуи

Тези правила ви гарантират перфектен стил винаги, когато излизате

Това простичко правило може да ви спаси в моментите, в които рискувате визята ви да изглежда прекалено претрупана. Ограничете се до един тренди елемент, който ще бъде на фокус и изградете тоалета си спрямо него.

Едно от важните й правила е за перфектен грим. Уверете се, че частите на тялото, които са на показ (шия, деколте) са в същия цвят като лицето ви. Използвайте пудри и бронзанти, за да уеднаквите нюансите на кожата.

За да се уверите, че не показвате повече, отколкото имате намерение, преди да излезете от вкъщи се снимайте. Ако отивате на парти или специално събитие, много вероятно е светкавицата на камерата да направи ризата или топа още по-прозрачни.

Колкото и да ви харесва как ви стои даден клин или спортен топ, те нямат място в ежедневието ви. Изключение правят маратонките, които са намерили мястото си във всякакъв тип визии.

Хвърчащата коса не излиза добре на снимки, а и на живо не е кой знае колко привлекателна. Зоуи има изпитан трик - преди да излезе от вкъщи или да изпрати клиентите си на събитие, тя използва няколко капки сухо масло, с които приглажда кичурите коса.

Когато става дума за червения килим, начинът, по който заставате, е много важен за крайния резултат на снимките. Това важи и за всяко друго събитие, на което ще ви се наложи да позирате пред фотограф: сватба, моминско парти и т.н.

Червилата могат да бъдат доста дехидратиращи, особено когато ги носим дълго време. Винаги носете в себе си прозрачен балсам за устни, който да нанесете по всяко време, без да разваляте цвета на червилото.

Няколко минути, в които да прецените дали не трябва да смените обувките си, да добавите червило, да нанесете втори слой спирала или да сложите капка забравен парфюм, могат драстично да променят не само начина, по който изглеждате, но и как се чувствате в кожата си.

Рейчъл Зоуи е жената, която стои зад стила на някои от най-известните дами от А-листата на Холивуд. 

Дженифър Лоурънс, Ан Хатауей, Кейт Хъдсън и Никол Ричи са само част от звездите, доверили се на нейната преценка. И макар Зоуи да се грижи основно за дизайнерските тоалети и скъпоценни бижута, които те избират за червения килим, има какво да научим от нейните съвети и да го приложим в ежедневието.

Ето нейните златни правила, на които учи и клиентите си:

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод30 МАРТ 2020

Даян Фон Фюрстенберг и нейните мъдри съвети за жените на 30

Дизайнерката разкрива своите 9 мантри, от които всички можем да научим по нещо

Дрескод24 МАРТ 2020

Стил по време на home office: Нашето вдъхновение

Добавете малко моден вайб към домашния си комфорт

Дрескод24 МАРТ 2020

Как да накараме старите дрехи да изглеждат нови?

Няколко съвета, с които ще излезем от карантината с по-стилни тоалети