Мода : Дрескод25 МАЙ 2017

Летни рокли за всеки тип фигура

Правилните начини да акцентираме на онези части от тялото, които харесваме

Ако имате тесни рамене, но широк ханш и по-едри бедра, то със сигурност страните от рокли с прилепнал силует. За вас са моделите, които подчертават тънката ви талия, но се разкрояват надолу с широка пола, независимо от нейната дължина.

Вероятно нямате проблем с краката си и точно върху тях трябва да акцентирате! За сметка на това правият силует на така наречената "shift" рокля ще прикрие горната, по-едра част на тялото ви и зоните, които не бихте искали да подчертавате.

В случай, че имате извивки, за вас са роклите, които са вталени в горната част, но се разкрояват от талията надолу. За да подчертаете допълнително талията си можете да добавите колан към тях.

Не бива да рискувате да се "удавите" в прекалено много плат, детайли и принтове. Изберете семпла, къса рокля, която ще създаде илюзията за по-дълги крака, когато е съчетана с обувки на ток. Внимавайте обаче - не искате нищо прекалено впито, тъй като ако роклята е прекалено къса няма да ви е никак удобно, а и визията ви ще е подходяща единствено за клуб.

Ако фигурата ви е по-скоро момчешка и права, то значи имате нужда от силует, който придава на тялото ви приятни извивки. Изберете роклите тип риза, които винаги можете да комбинирате с колан на талията, като в същото време те разкриват и добре оформените ви крака.

Можете да се възползвате максимално от красивите рокли с макси дължина или тези, които стигат до средата на прасеца - истински хит този сезон.

Роклята – този вечен синоним на женствеността, без който никой гардероб не би бил завършен. 

Когато температурите навън най-накрая ни го позволяват, веднага вадим закачалките с любимите си летни рокли и не се разделяме с тях поне до септември. Всяка от нас притежава поне една, която смята за идеална. Дали защото подчертава извивките така, както другите рокли не успяват, или защото прикрива зоните, които искаме да бъдат прикрити? Перфектната рокля е всичко това, но и много повече.

Ако все още не сте я открили, то трябва да сте наясно, че преди да се впуснете в нейното търсене, трябва добре да познавате изискванията на собствената си фигура. Нашите съвети за избор на перфектната лятна рокля ще видите в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод11 ОКТОМВРИ 2019

Съвършеният минималистичен гардероб

Няколко експертни съвети за детокс на стила и по-умно пазаруване

Дрескод11 ОКТОМВРИ 2019

Великолепната осморка на Рейчъл Зоуи

Тези правила ви гарантират перфектен стил винаги, когато излизате

Дрескод11 ОКТОМВРИ 2019

С какви обувки да носим различните модели дънки

9 перфектни комбинации от нас слагат край на всичките ви дилеми!

Дрескод10 ОКТОМВРИ 2019

Как изглежда в двоен размер? Стилът на Меган Маркъл от Южна Африка

Блогърът Кейти Стурино пресъздаде визиите й в XXL версия