Мода : Дрескод25 МАЙ 2017

Летни рокли за всеки тип фигура

Правилните начини да акцентираме на онези части от тялото, които харесваме

Ако имате тесни рамене, но широк ханш и по-едри бедра, то със сигурност страните от рокли с прилепнал силует. За вас са моделите, които подчертават тънката ви талия, но се разкрояват надолу с широка пола, независимо от нейната дължина.

Вероятно нямате проблем с краката си и точно върху тях трябва да акцентирате! За сметка на това правият силует на така наречената "shift" рокля ще прикрие горната, по-едра част на тялото ви и зоните, които не бихте искали да подчертавате.

В случай, че имате извивки, за вас са роклите, които са вталени в горната част, но се разкрояват от талията надолу. За да подчертаете допълнително талията си можете да добавите колан към тях.

Не бива да рискувате да се "удавите" в прекалено много плат, детайли и принтове. Изберете семпла, къса рокля, която ще създаде илюзията за по-дълги крака, когато е съчетана с обувки на ток. Внимавайте обаче - не искате нищо прекалено впито, тъй като ако роклята е прекалено къса няма да ви е никак удобно, а и визията ви ще е подходяща единствено за клуб.

Ако фигурата ви е по-скоро момчешка и права, то значи имате нужда от силует, който придава на тялото ви приятни извивки. Изберете роклите тип риза, които винаги можете да комбинирате с колан на талията, като в същото време те разкриват и добре оформените ви крака.

Можете да се възползвате максимално от красивите рокли с макси дължина или тези, които стигат до средата на прасеца - истински хит този сезон.

Роклята – този вечен синоним на женствеността, без който никой гардероб не би бил завършен. 

Когато температурите навън най-накрая ни го позволяват, веднага вадим закачалките с любимите си летни рокли и не се разделяме с тях поне до септември. Всяка от нас притежава поне една, която смята за идеална. Дали защото подчертава извивките така, както другите рокли не успяват, или защото прикрива зоните, които искаме да бъдат прикрити? Перфектната рокля е всичко това, но и много повече.

Ако все още не сте я открили, то трябва да сте наясно, че преди да се впуснете в нейното търсене, трябва добре да познавате изискванията на собствената си фигура. Нашите съвети за избор на перфектната лятна рокля ще видите в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод15 АВГУСТ 2019

Кейт Бланшет носи модното вдъхновение тази седмица

За по-малко от седмица актрисата разходи седем страхотни тоалета

Дрескод12 АВГУСТ 2019

Latest Look: Приянка Чопра с костюм на Victoria Beckham

Приянка избра визия в черно и бяло гостуването си на BeautyCon

Дрескод11 АВГУСТ 2019

4 правила на стила, които не трябва да се нарушават

Колкото и да обичаме модните експерименти, има неща, които си остават табу

Дрескод09 АВГУСТ 2019

Ан Хатауей за първи път на червения килим от новините за бременността й

Актрисата показа нарасналото си коремче