Мода : Дрескод24 НОЕМВРИ 2016

Какво никога да не обличаме на първа среща

Забравете за убийствените токчета, освен ако не искате да провалите цялата вечер

Отдавна си търсите повод да обуете новите си стилето? Нека това не е първата среща. Колкото и удобни да ви изглеждат в началото, до края на вечерта краката ви със сигурност ще страдат, което меко казано ще съсипе настроението ви. Уверете се, че обувките, които сте избрали, са максимално удобни. Може да ви се наложи да се разходите например.

Комбинацията от пола тип молив и топ с дълбоко деколте несъмнено е секси. Но ще се чувствате ли себе си в нея и ще ви бъде ли комфортно? Тук важи същото правило, като при обувките - изберете нещо. в чиито качества сте повече от сигурни.

Може и да ви прозвучи странно, но многото количество парфюм не е никак добра идея. Много хора не обичат тежките аромати и прекаляването с тях може да отблъсне човека отсреща. Няколко капки от деликатния аромат, нанесени върху китките, шията и зад ухото, са повече от достатъчни.

Не казваме, че прокъсания деним не е подходящ за първа среща. Но ако отивате на театър или в по-луксозен ресторант, ще искате да се впишете в обстановката, а не цяла вечер да се оглеждате виновно. За да не се окаже, че сте единствената дама в дънки в море от красиви рокли, проучете мястото, където отивате.

Бързаме да поясним - това е тоалет, за който сте прочели на милион места, че е подходящ за среща. Без съмнение първото място тук се заема от малката черна рокля. Но какво, ако не обичате рокли? Естествено, че няма да изберете нея, а нещо, което е в типично ваш стил.

Дрехи, които ви карат да се чувствате невероятно. В които ви е удобно да играете боулинг, да танцувате, да се разхождате и какво ли още не. Никога не знаете как ще завърши вечерта, така че бъдете подготвени.

“По дрехите посрещат,” е казал някога народът. А тази умна мисъл има още по-голяма тежест, когато става дума за първа среща.

Ясно е, че всяка от нас иска да направи добро впечатление, да изглежда секси и уверена в себе си, но дали впитата черна рокля и обувки с висок ток в ярко червено са най-доброто решение? Ако тези неща отговарят на вашия стил, то отговорът несъмнено е положителен. В противен случай обаче, рискувате не само да създадете грешна представа за себе си, но и да се чувствате неудобно и некомфортно в собствената си кожа.

За да си спестите този допълнителен стрес, в галерията по-долу ще откриете нашите съвети относно облеклото на първа среща. Най-важното е обаче да помните, че каквото и да облечете, трябва да бъдете 100% себе си.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод17 ФЕВРУАРИ 2020

Как да купуваме достъпни дрехи, които изглеждат в пъти по-скъпи

Когато притежавате десетки левове и искате те да ви стигнат за безупречна визия, има начин

Дрескод14 ФЕВРУАРИ 2020

Какво да облечем за среща? Ето отговорът на психолога

Слагаме край на драмата пред огледалото, когато ви предстои да излезете с нов мъж

Дрескод11 ФЕВРУАРИ 2020

Историята зад винтидж роклята на Марго Роби от Оскарите

Звездата бе облякла рокля, дело на Кайзера

Дрескод05 ФЕВРУАРИ 2020

Вдъхновение за Свети Валентин от Кейт Мидълтън и червената й рокля ZARA

Тя и Уилям бяха необичайно близки по време на последната си визита