Изглеждайте перфектно на снимките от плажа

10 малки хитрини, които научихме от момичетата в Instagram

Любимата поза на звездите на червения килим върши работа и когато сме по бански. Поставяйки единия крак пред другия издължавате фигурата и бедрата си.

Когато сте на шезлонг, хубаво е краката да са леко свити в коленете, а снимката да се прави отгоре. По този начин бедрата ви не се допират, а банският се вижда изцяло.

Заставайки на колене можете да изберете подходящия ъгъл, под който краката и дупето ви да изглеждат добре, като същевременно се фокусирате върху горната част на тялото си.

Когато сте в морето или в басейна, застанете леко настрани и повдигнете ръка - позата е съблазнителна, но и непринудена.

Ръката, поставена на бедрото също е любим начин да подчертаем извивките си. особено ако сте избрали и банския си с такава цел. Тези с висока талия например вършат перфектна работа.

Позата в гръб е артистичен начин да се фокусирате едновременно и върху обстановката, и върху гърба и дупето си.

Ако позирате върху дюшек, приложете същата тактика като при снимките на шезлонг.

В случай, че не искате да показвате прекалено много плът, кръстосайте крака по този начин, докато сте седнали на хавлията.

Ако сте от дамите, които залагат на бижутата като ефектно допълнение към банските, това е позата, в която по най-добър начин ще привлечете вниманието към тях.

Накрая - винаги можете да добавите нещо, което да отвлича вниманието от фигурата ви: коктейл, плажна топка, шапка и дори диня!

Да изглеждаме добре по бански и да си направим перфектната ваканционна снимка, когато тялото ни е покрито само от няколко парчета плат, е задача, която ще затрудни и най-уверените мацки. 

Ако следите популярните момичета в Instagram, започвайки от Кендал и Кайли, и преминавайки през всички ангели на Victoria’s Secret, със сигурност няма да имате проблеми да копирате някоя от техните любими пози. Защото колкото и естествени и непринудени да изглеждат кадрите, които те публикуват в социалните мрежи, всъщност са резултат на предварителна подготовка и премислени действия.

Ние пък се постарахме да разберем как точно да постигнем същия резултат и ви го показваме в галерията, стъпка по стъпка!

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод22 ЮНИ 2018

Меган Маркъл и нейният ваканционен стил

Практични идеи от херцогинята на Съсекс

Дрескод21 ЮНИ 2018

Да се освободим от старите си дрехи отговорно

Не бързайте да изхвърляте всичко на боклука

Дрескод19 ЮНИ 2018

Сиена Милър и перфектната лятна рокля на H&M

Тоалетът на актрисата възлиза само на 40 долара

Дрескод15 ЮНИ 2018

Късите панталони, които ни правят по-слаби

Показваме ви какъв модел да изберете и как да го комбинирате