Мода : Дрескод11 СЕПТЕМВРИ 2019

Дрехите, които да изхвърлим от гардероба си след 30

От дънките с ниска талия до тоалетите за “когато отслабнем”

Нека си го признаем – всяка от нас пази в гардероба си неща, които никога не би облякла отново.

Дали ще са скъсаните дънки от 8-ми клас или роклята, в която не можем да се вмъкнем, или пък прекалено късата пола… Това са все неща, които вече не са подходящи за нас. Истината е, че единственото, което трябва да направим с тези дрехи, е да се отървем от тях. Особено ако вече сме минали 30 години и искаме стилът ни да говори сам за себе си.

Еволюцията от 20-годишно момиче в 30-годишна жена се случва неусетно, а с това се променя и начинът ни на обличане. Затова ето кои са нещата, които вече нямат място в модния ви арсенал!

Претъпканият гардероб води до стрес и депресия

Поли като на балерина

Така наречените “туту” поли станаха доста популярни заради Кари Брадшоу, но повярвайте ни, дори Сара Джесика Паркър не би могла да изглежда добре с тях днес. Животът ви не е епизод на “Сексът и градът” и не проумяваме къде изобщо може да ги сложите.

Мини полата

А беше време, в което всяко момиче притежаваше по една такава… но това време отдавна мина. Направете услуга на себе си и фигурата си, повече не се приближавайте до такава пола.

Дънките с ниска талия

Всички си спомняме онези дни, в които Бритни Спиърс направи от този тип дънки тотален хит. Но докато ние се променяме, телата ни също се променят и тези панталони стават все по-неприемлива опция. Вместо тях заложете на така актуалните в момента boyfriend дънки или прави с висока талия, които стоят много по-стилно.

Как да организираме гардероба си само за 30 минути

Костюмът, който носехме на интервюта за работа

Всяка уважаваща себе си жена, която е искала да направи добро впечатление в началото на кариерата си, е имала по един такъв костюм, най-често състоящ се от къса пола/ прав панталон и впито сако. Не можем да кажем с ръка на сърцето, че тези облекла са били изключително стилни тогава, нито че сега изобщо биха се вписали в стила ви.

Късата рокля, обгръщаща формите и запазена за “излизане”

Единствената жена, която е носила (и продължава да носи) такъв тип рокли е Ким Кардашиян. Сега разбирате ли защо тези рокли не са добра идея?

Неща, които са били модерни само един сезон

На 30 вече би трябвало да сте ограничили купуването на такъв тип дрехи и аксесоари до такива, които не биха ви стрували огромна сума. Но със сигурност в гардероба ви има поне няколко такива неща от предните години, които никога няма да носите отново.

7-те златни правила за модата на 30-годишните

Всички дрехи с етикет “като отслабна…”

Нека бъдем честни – от колко време тези дрехи чакат да бъдат облечени отново? Време е да бъдем реалисти и да започнем да пазаруваме за тялото си такова, каквото е сега, а не да се надяваме, че може да бъде друго.

Клинове. Точка. Освен ако не става дума за фитнес залата.

Вече е време да ги пенсионирате, освен ако, както вече казахме, не ги ползвате за спорт или сте се запътили към залата, облечени в тях.

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод13 СЕПТЕМВРИ 2019

Есенен детокс на гардероба ни в пет стъпки

Време е да се отървем от всичко ненужно, което вече не се вписва в стила ни

Дрескод11 СЕПТЕМВРИ 2019

Френските блогъри, чиято красота си заслужава да следвате

Тези очарователни французойки ни карат да влизаме в Instagram всеки ден

Дрескод09 СЕПТЕМВРИ 2019

7 неща, които всяка стилна жена притежава

Перфектният стил започва с тези вечни класики

Дрескод05 СЕПТЕМВРИ 2019

Уроци по есенен стил от Кейти Холмс

Актрисата изглежда амбицирана да се превърне в модна икона и изглежда, че има добри шансове за това