Мода : Дрескод16 АВГУСТ 2017

Белият деним може да изглежда добре на всяка фигура

Стига да знаете как да изберете правилния чифт!

Изберете си модел с висока талия, но с разкрояващ се от коляното крачол. По този начин ще балансирате пропорциите на тялото, като същевременно подчертаете извивките си.

Най-лесният начин да създадете илюзията за по-дълги крака е с деним с ръб, който приключва малко над глезена. Към това добавете и ниска талия.

Ако краката ви са по-мускулести, за вас е денимът с прави крачоли или моделите тип "boyfriend". Те не прилепват по целите крака, за да не ги подчертават излишно.

Ако торсът ви е по-дълъг и нямате ясно изразена талия, то създавате илюзията за такава! Как? С дънките с висока талия, разбира се. Нека са с широк крачол, за да подчертаете краката.

Формата на тялото тип "обърнат триъгълник" се характеризира с широки рамене, тесен тази и тънки крака. Вие спокойно можете да се възползвате от класическата кройка и всякакви нестандартни актуални модели, тъй като не се притеснявате, че белият цвят придава обем. Точно това търсите!

Ако се притеснявате от факта, че имате коремче, за вас са дънките с висока талия, които се грижат да то "приберат". Класически, тесен крачол балансира линията на силуета.

През лятото честичко се улавяме, че заглеждаме всеки чифт бели дънки, попаднали в полезрението ни.

Но всяка от вас ще се съгласи, че има нещо, което винаги ни кара да се притесняваме, когато купуваме такъв модел. “Добре ли ми стои” е въпрос, който не ни дава мира, основно заради свойството на белия цвят да придава нежелан обем на фигурата ни. Добавяме към това и кройката на дънките, която често е прилепнала и сме почти готови да се откажем от покупката.

Е, дойде време да зарежем предразсъдъците и уверено да разходим вечните бели дънки. Първата стъпка да се чувстваме уверени в тях е намирането на перфектния стил, съобразен с типа фигура. Някъде там има деним, в който ще изглеждаме зашеметяващо, независимо дали сме високи или миньончета, с широки бедра или ханш.

Ето как да го открием:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод05 ДЕКЕМВРИ 2019

Звездни уроци по стил: Бижутата, които са винаги подходящи

Инвестирайте в тези модели, които никога не губят актуалност!

Дрескод04 ДЕКЕМВРИ 2019

4 стилни комбинации за месец декември

Заложете на онези елементи, които гарантират стилен комфорт и разнообразие от комбинации

Дрескод04 ДЕКЕМВРИ 2019

18 стилни зимни съчетания с блейзър

Хубавият блейзър ще ви отведе навсякъде през целия парти сезон, но и след това

Дрескод03 ДЕКЕМВРИ 2019

Шестте заповеди на Коко Шанел за перфектния дамски гардероб

Френската дизайнерка е истински революционер на своето време, но никога не изневерява на класиката