Мода : Дрескод16 АВГУСТ 2017

Белият деним може да изглежда добре на всяка фигура

Стига да знаете как да изберете правилния чифт!

Изберете си модел с висока талия, но с разкрояващ се от коляното крачол. По този начин ще балансирате пропорциите на тялото, като същевременно подчертаете извивките си.

Най-лесният начин да създадете илюзията за по-дълги крака е с деним с ръб, който приключва малко над глезена. Към това добавете и ниска талия.

Ако краката ви са по-мускулести, за вас е денимът с прави крачоли или моделите тип "boyfriend". Те не прилепват по целите крака, за да не ги подчертават излишно.

Ако торсът ви е по-дълъг и нямате ясно изразена талия, то създавате илюзията за такава! Как? С дънките с висока талия, разбира се. Нека са с широк крачол, за да подчертаете краката.

Формата на тялото тип "обърнат триъгълник" се характеризира с широки рамене, тесен тази и тънки крака. Вие спокойно можете да се възползвате от класическата кройка и всякакви нестандартни актуални модели, тъй като не се притеснявате, че белият цвят придава обем. Точно това търсите!

Ако се притеснявате от факта, че имате коремче, за вас са дънките с висока талия, които се грижат да то "приберат". Класически, тесен крачол балансира линията на силуета.

През лятото честичко се улавяме, че заглеждаме всеки чифт бели дънки, попаднали в полезрението ни.

Но всяка от вас ще се съгласи, че има нещо, което винаги ни кара да се притесняваме, когато купуваме такъв модел. “Добре ли ми стои” е въпрос, който не ни дава мира, основно заради свойството на белия цвят да придава нежелан обем на фигурата ни. Добавяме към това и кройката на дънките, която често е прилепнала и сме почти готови да се откажем от покупката.

Е, дойде време да зарежем предразсъдъците и уверено да разходим вечните бели дънки. Първата стъпка да се чувстваме уверени в тях е намирането на перфектния стил, съобразен с типа фигура. Някъде там има деним, в който ще изглеждаме зашеметяващо, независимо дали сме високи или миньончета, с широки бедра или ханш.

Ето как да го открием:

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ДРЕСКОД

Дрескод15 АВГУСТ 2019

Кейт Бланшет носи модното вдъхновение тази седмица

За по-малко от седмица актрисата разходи седем страхотни тоалета

Дрескод12 АВГУСТ 2019

Latest Look: Приянка Чопра с костюм на Victoria Beckham

Приянка избра визия в черно и бяло гостуването си на BeautyCon

Дрескод11 АВГУСТ 2019

4 правила на стила, които не трябва да се нарушават

Колкото и да обичаме модните експерименти, има неща, които си остават табу

Дрескод09 АВГУСТ 2019

Ан Хатауей за първи път на червения килим от новините за бременността й

Актрисата показа нарасналото си коремче