Living : Ретро20 ЮНИ 2018

Хю Хефнър се жени девствен за първата си съпруга и я обича 10 години

Три са жените, на които официално е казвал “да”

Хю Хефнър с Милдред Уилямс

Хю Хефнър с Милдред Уилямс

С Кимбърли Конрад

С Кимбърли Конрад

С Кимбърли Конрад

С Кристал Харис

С Кристал Харис

С Кристал Харис

Корицата с "булката беглец излиза в деня на планираната сватба

Кои са жените, успяли да отведат до олтара най-известният плейбой на нашето време?

Oснователят на империята Playboy Хю Хефнър има в черното си тефтерче безброй любовници (според слуховете бройката надхвърля 1000, но Хеф има и достатъчно време, за да я постигне – все пак доживя до 91), но едва три от тях успяват да го заведат пред олтара. Вижте кои са те.

Милдред Уилямс (1949 – 1959)

Първата си съпруга Хю Хефнър среща в университета и се женят, когато той е на 23. По това време работи като журналист и копирайтър за Esquire. Милдред Уилямс е на същата възраст като съпруга си. Най-шокиращото за него е, когато, след като преспива за пръв път с нея и й признава, че се е пазел за сватбата, Милдред му споделя, че той не й е първият. Нещо повече: става ясно, че му е изневерила с техен общ колега от университета, когато вече двамата са били двойка. Хеф казва: „Това беше най-тежкият момент в живота ми.” Бракът им продължава цели 10 години и имат две деца – Кристи и Дейвид. Въпреки това, връзката им е разклатена из основи и двамата не са си верни в годините, в които поне официално живеят заедно. Разводът им обаче минава без сътресения, като Милдред получава родителски права върху децата, а Хю – правото да ги посещава без ограничения.

Playboy връща голите снимки

Кимбърли Конрад (1989 – 2010)

Хю Хефнър е на 63, когато се жени за 26-годишната  Кимбърли Конрад през 1989 в Playboy Mansion. Същата година тя е и плеймейт на годината. Двамата имат двама сина – Марстън Хефнър, който е роден на рождения ден на баща си (9 април) и Купър Хефнър. Заради децата им Кимбърли задава по-консервативен тон на живота в имението. Интересното е, че двамата се разделят още през 1998-а, но се развеждат официално чак през 2010 г. И Хеф казва, че това е решение на Кимбърли: „На драго сърце бих се развел с нея още при раздялата ни, но тя искаше да запази формално брака ни заради децата.” Така разводът става факт чак когато и по-малкият им син навършва 18.

Playboy избра 100-те най-секси българки

Кристъл Харис (2012 – 2017)

С последната си съпруга Хеф се запознава на 83-годишна възраст, когато тя е точно с 60-години по-млада от него. По това време Хефнър излиза с близначките Кариса и Кристина Шанън. Хефнър и Кристъл Харис се сгодяват през 2010, но тя разваля годежа 5 дни преди сватбата им през 2011 и напуска имението на Хеф. Въпреки този неочакван разрив юлският брой на Playboy за 2011-а все пак излиза с Кристъл на корицата и то точно в деня, за който е планирана сватбата им. По идея на Хеф върху снимката има залепен стикер „Булката-беглец“. Скоро Кристъл се връща при Хеф и през 2012 официално става третата госпожа Хефнър, като остава с Хеф до смъртта му.

Още за живота на основателя на Playboy можеш да прочетеш в специалното колекционерско издание на Playboy „Невероятният живот на Хю Хефнър: плейбой, активист, революционер”, което вече е на пазара.

Специално колекционерско издание "Невероятният живот на Хю Хефнър"

Не пропускай нашето специално колекционерско издание за живота на основателя на империята Playboy Хю Хефнър. 270 страници, разточително илюстрирани с над 1200 фотографии от личния архив на Хеф, много от които непубликувани досега. Цена 14.95 лв.

Geplaatst door Playboy, Bulgaria op Maandag 4 juni 2018

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА РЕТРО

Ретро24 СЕПТЕМВРИ 2019

Антонио Бандерас и Мелани Грифит: 18-годишна любов, удавена в пари и алкохол

"Мелани все още е сред най-близките ми приятели и е част от моето семейство", заяви Антонио

Ретро09 СЕПТЕМВРИ 2019

Причината принцеса Даяна да намрази CHANEL

След развода си, тя нито веднъж не облякла нещо с тази марка

Ретро31 ЮЛИ 2019

Джони Деп, китара за 25 долара и една любов, която няма цена

Единствено те успяха да укротят демоните на актьора, макар и не завинаги

Ретро05 ЮЛИ 2019

Фрида Кало, една цяла вселена от болка и любов

Прочетете някои от най-вълнуващите цитати на мексиканската художничка, отишла си от този свят на 47 години