Living : Лайфстайл06 ФЕВРУАРИ 2020

Незабравим Свети Валентин: гайд за обвързани и необвързани жени

Независимо дали празнувате Свети Валентин, или Трифон Зарезан – тези съвети ще ви помогнат да направите празника незабравим

С наближаването на най-романтичния празник в годината ви предлагаме няколко съвета как да го направите незабравим.

Всяка година по това време целият пейзаж се оцветява в червено и розово, в тон за Свети Валентин. И обикновено в зависимост, ако тази година сме с приятел или не, реакцията ни към тази промяна силно се различава.

Но все пак празникът си е празник – независимо дали го посрещаме сами, или не. Така че трябва да потърсим начин да направим най-доброто с това, което разполагаме.

Затова и сега ви предлагаме няколко идеи как да си прекарате добре във всеки възможен сценарий – с гаджето, сами или с приятелки.

Lisca Fashion

Свети Валентин с половинката

В може би най-добрия сценарий за вечерта, когато сте само двамата с половинката, възможностите да си прекарате незабравимо рязко се увеличават.

Съветът от нас е да направите вечерта по-специална, като подготвите романтична атмосфера у дома. Не разваляйте празника, като излизате навън, където опциите ви за близост са минимални. Ако сте планирали да отидете на ресторант, нека това да не е акцентът за вечерта, а само предястието, което да го накара да няма търпение да се приберете у дома и да останете насаме.

Подгответе атмосферата със свещи и вино (за да уважите и другия важен празник за вечерта). Почти задължително е да сте избрали и ново бельо, което да вдигне горещия фактор.

Препоръчваме ви да заложите на нещо секси, но не помпозно – класическите модели в черно и червено вършат най-добра работа.

Изберете модел, който да подчертава фигурата ви и да разкрива точно толкова, колкото да възбуди интереса му. Страхотен акцент придава нежната дантела, а ако искате да е наистина специален модел, изберете такъв с доза блясък.

Най-добрият подарък за Свети Валентин е искрената любов… и секси бельо

Още по-важно е да заложите и на удобството, защото, колкото и да е секси моделът, ако на вас ви бъде некомфортно, нито вие, нито партньорът ви ще се наслади напълно на вечерта.

Една добра опция са моделите от Lisca Selection, които имат добавен дискретен акцент с камъни Swarovski – нещо, което със сигурност ще създаде впечатление. Освен това техните предложения са направени така, че перфектно да подчертаят женската красота, но да бъдат и удобни по време на любовните игри.

Lisca Selection

Друг задължителен елемент за специалната вечер е да си създадете правило да държите телефоните изключени през цялото време. Така цялото ви внимание ще е единствено насочено един към друг – гарант за много по-добро прекарване на празника.

Трифон Зарезан с приятелки

Ако пък тази година посрещате празника на влюбените, без да сте особено влюбени, защо не съберете останалите си необвързани приятелки за също толкова забавна вечер.

Предлагаме ви да наблегнете върху честването на Трифон Зарезан и да се заредите с обилно количество червено вино или розе и да завладеете необвързаните господа, които също няма да празнуват с половинки.

Love it or hate it: Зодиите и Свети Валентин

Едната опция за вечерта – облечете секси тоалет, разбира се с нещо още по-секси отдолу, и излезте навън с останалите момичета. В първия ресторант, бар или дискотека, в който попаднете, се надпреварвайте коя първа ще свали някой свободен мъж. Печелившата няма да трябва да плаща за следващото си питие.

За да си осигурите победата, съветваме да изберете визия, която да ви кара да се чувствате уверени. Тайната за доброто самочувствие обаче винаги се крие в това какво повечето не виждат в тоалета, така че отново ви призоваваме да инвестирате в изкусително бельо, което не само да ви е от полза, ако вечерта приключи по непредвиден начин, но и да ви зареди с настроение да бъдете секси и игриви.

Lisca Selection

Ако пък предпочитате да си останете вкъщи, можете да внесете играта у дома. Направете си профили в Tinder, които знаете, че няма да използвате отново и бъдете възможно най-предизвикателни или дори нелогично ексцентрични по време на разговора. Вероятно няма да се сдобиете с нов приятел така, но пък ще имате поводи за много смях с момичетата.

Празник у дома, но по забавния начин

Дори и да посрещате Свети Валентин абсолютно сами тази година, има начин да си прекарате страхотно. И не, това не значи да облечете пухената пижама, да си вържете косата и да ядете шоколад, докато гледате романтични филми.

Напротив, точно тогава трябва да се постараете да изглеждате възможно най-добре, така че да се чувствате добре. Да, удобството пак е нещо, на което препоръчваме да заложите, но го съчетайте и с тоалет, който отговаря на повода.

Малък трик от психолозите – облечете се в червено, това ще ви накара да бъдете по-самоуверени и да се чувствате по-комфортно в кожата си.

Lisca Selection

А по отношение как да прекарате вечерта – не стойте на дивана да си припомняте всички причини защо бившият ви липсва. Вместо това си пуснете любимите си песни, танцувайте сякаш никой не ви гледа и забравете за всички задръжки.

За да си поръчате някой от моделите – можете да посетите сайта на марката – liscashop.bg

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл27 МАРТ 2020

Ще има ли бейби бум и бъдещо поколение "корониали"

Един психолог развенчава мита за секса по време на карантина

Лайфстайл26 МАРТ 2020

Очарователни японски рисунки върху камък, които се побират в човешка длан

Запознайте се с миловидните "домашни любимци" на Аки Наката

Лайфстайл24 МАРТ 2020

Insta- tips: Как да снимаме красиви композиции с телефона си

Вдъхновени от Samsung Galaxy S20, днес ще споделим с вас идеи и професионални фотографски правила за хармоничното и стилно аранжиране на кадри и предмети

Лайфстайл21 МАРТ 2020

С простички думи за доброто от това да си останем вкъщи

Искаме да окуражим всички, които скучаят по време на изолацията и се чувстват стресирани