Living : Лайфстайл18 ЯНУАРИ 2020

Най-критикуваните корици на модните списания

Фотошоп гафовете държат първенството в този списък

Бленуваната корица на VOGUE на Ким Кардашиян е може би най-критикуваната в историята на изданието, заради факта, че оказва такава чест на жена, известна с това, че е известна.

Аналогичен е случаят с корицата на специалният "арт брой" на W Magazine през 2010 година. Излишно е да казваме, че както сега, така и тогава, Ким няма никаква реална връзка с арт средите...

През февруари 2014, VOGUE си навлича гнева на жените с корицата си с Лена Дънам заради прекаления ретуш. "Това не е списанието, в което трябва да се търсят реалистични снимки на жени", казва Лена.

Бритни Спиърс няма късмет на корицата на Lucky през 2012. Певицата изглежда перфектно, с изключение на косата й, която е излязла като зле поставена перука. Заради това корицата е жестоко осмяна.

Кери, това ти ли си? Това питат всички след излизането на Lucky през декември 2013. На корицата звездата от "Скандал" не прилича на себе си заради лошо осветление и неумела работа с фотошоп.

През 2012, Опра Уинфри е оплюта заради корицата, на която позира с уж автентична афро прическа, за да подчертае колко се гордее с произхода си. Но от километри е видно, че е къдрена на фризьор.

Талантливата Адел пък е драстично вталена с фотошоп на корицата на VOGUE през март 2012 г., което феновете на британката намират за нечестно и обидно.

Сара-Джесика Паркър също става жертва на прекалената игра с фотошоп. На корицата на китайския Harper’s Bazaar през 2013, тя изглежда безизразна и направо страшна.

В далечната 1991 г., голата и бременна Деми Мур е заклеймена като вулгарна. С времето обаче се превръща в емблематична, а броят е един от най-известните в историята на Vanity Fair.

Британското списание Sunday Times пък успява да вбеси феновете на принцеса Даяна с тази корица, на която лицето й е наполовина закрито от образа на Риана.

Помните тази снимка на Лейди Гага от японския VOGUE Hommes, нали? На снимката певицата е "облечена" единствено в сурови пържоли, което кара природозащитниците по цял свят да настръхнат.

Кои са най-критикуваните и коментирани корици на модни списания от последните 15 години?

Без да имаме претенция, че ви показваме абсолютно всички скандални броеве, тук сме събрали някои много спорни корици, разбунили духовете. На първо място, естествено, сложихме Ким и Vogue. Освен нея, в класацията попадат и няколко от най-големите звезди в света, ставали жертва на фотошоп гафове.

Вижте ги в галерията!

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл27 ФЕВРУАРИ 2020

Пътувайте отговорно - съветите от най-страстните пътешественици

11 опитни туристи разказват за своите съвети към бъдещите травел ентусиасти

Лайфстайл23 ФЕВРУАРИ 2020

В апартамента на Ан Хатауей в Ню Йорк

Стилният пентхаус е оценен на близо 5 милиона и половина долара

Лайфстайл21 ФЕВРУАРИ 2020

Снимките на най-красивите пейзажи в света - сред които и български кадър

Вижте и останалите печеливши кадри в конкурс за най-красивите кътчетата в природата

Лайфстайл19 ФЕВРУАРИ 2020

Всичко в куфара на Адриана Лима

Моделът представя пред списание Vogue всички задължителни елементи в подготовката й за полет