Living : Лайфстайл24 ФЕВРУАРИ 2015

Истината за женските тела след бременността

Тези необработени, откровени снимки казват всичко

Женското тяло няма нужда от обработка, за да бъде красиво. 

И въпреки че в последно време много звезди и големи списания се обявяват срещу обработката на снимки на знаменитости и модели, фотошоп скандалите сякаш зачестяват. Дори Бионсе, която е самообявил се защитник на правото на всяка жена да се чувства комфортно в кожата си, стана част от такъв само преди седмица. 
А какво да кажем за всички звезди, които веднага след като родят се отдават на изтощителни тренировки и диети, само и само да си върнат предишните мерки? Един талантлив фотограф обаче не е съгласен, че женското тяло има нужда от промяна след раждането.

Джейд Биел изпозлва своите снимки, за да докаже, че телата на жените след раждането са красиви и без намесата на фотошоп. За свои модели тя използва обикновени жени: слаби и по-пълни, ниски и високи, такива, чиито тяло е белязано от стрии и такива с гладка кожа. Кадрите ѝ служат за пример за всички жени, чиито тела не са перфектни, а и освен това са призив към тях: “Трябва да изградим самочувствие в един свят, който се гради върху женската несигурност”, пише тя. 
“Следващите поколения жени трябва да се освободят от ненужното страдание на съмненията и да приемат красотата си такава, каквато е,” продължава Биел. А снимките ѝ говорят сами!
Още на стр. ii 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛАЙФСТАЙЛ

Лайфстайл21 МАРТ 2019

Дрехите, които нанасят най-големи щети на околната среда

Полиестерът е вреден, но знаехте ли, че същото важи за памучните материи?

Лайфстайл19 МАРТ 2019

Дрехи под наем - следващата голяма тенденция в модата

Идеята за споделянето постепенно ще превземе дамския гардероб, смятат Vogue

Лайфстайл08 МАРТ 2019

Каква е историята на Деня на жената

Знаехте ли преди, че денят на жената се празнува от над 1000 години?

Лайфстайл28 ФЕВРУАРИ 2019

7 мъдри мисли на мандарин, които ще внесат хармония в живота ви

Тези китайски мъдри мисли датират от векове и много точно отразяват философията на една от най-старите цивилизации в света.