Living : Лица04 СЕПТЕМВРИ 2018

Вдъхновяващата Бионсе на 37

“Най-съблазнителното качество, което една жена би могла да притежава, е нейната увереност.”

Бионсе е еталон за една силна, вдъхновяваща и истински успяла жена. Ето защо, тя неслучайно си е заслужила титлата “съвременна поп кралица”.

Вече на 37 години, тя може да се похвали с успешна кариера, благодарение на която вече 20 години на слиза от музикалния връх. Бионсе не се притеснява, а дори е горда да заяви, че е феминистка, която се бори за правата на жените, защото вярва в семейните ценности. Тя е сред певиците, които не вярват в ултра слабите тела и се гордее с извивките си – много важен пример за младите момичета.

Но освен всичко, Бионсе е успяла бизнес дама, която следва няколко основни философии в живота и в работата си. Вижте ги!

“Твоето самоуважение зависи само и единственото от самата теб. Няма нужда да разчиташ на някой, който да ти казва коя си.”

“Най-съблазнителното качество, което една жена би могла да притежава, е нейната увереност.”

“Никой не ти дава силата и влиянието на поднос. Трябва да си ги вземеш сам.”

“Ако правиш всичко по силите си, а нещата все още не се случват така, както ти искаш, излез и се забавлявай. Сложи си секси рокля и просто продължи напред.”

Бионсе: Стигнах 99 кг по време на бременността

“Ние самите трябва да променим начина, по който гледаме на себе си. Като жени, ние трябва да пристъпим напред и да поемем контрола над ситуацията.”

“Всички имаме не-перфектни страни. Но аз съм човек и трябва да знаете, че е много по-важно да се концентрираме върху другите си качества, отколкото върху външната красота. ”

“Ако всичко е перфектно, то тогава никога няма да се учиш и никога няма да се развиваш.”

“Когато чувствам, че не давам всичко от себе си, спирам за момент и се питам: “Какво ще направиш по този въпрос?” Използвам собствените си негативи като гориво, така се мотивирам да успея на всяка цена.”

Бионсе и Джей Зи се венчаха отново

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЛИЦА

Лица15 ФЕВРУАРИ 2019

Когато съм тъжна, изчезвам

Мария Силвестър загадъчно мълчи за личния си живот в момента. Но пред нас призна, че когато е ядосана, може да бъда ползвана за рекламно лице на резачка за дърва.

Лица08 ФЕВРУАРИ 2019

Да станеш модел на 97 години

Жената, която доказа, че възрастта е просто цифра

Лица06 ФЕВРУАРИ 2019

Старостта като красив моден трофей

Тази руска агенция наема само модели на възраст над 45 години. И всички те изглеждат прекрасно.

Лица04 ФЕВРУАРИ 2019

Джей Ло и Алекс Родригес празнуват 2 години любов

Двамата се запознават преди 14 години, докато все още са женени за бившите си партньори