Living : Книги & технологии27 СЕПТЕМВРИ 2017

Samsung Galaxy Note8 идва с най-добрата камера в своя клас

Устройството е перфектно за любителите на Android телефони от премиум сегмента

Samsung определя стандарта при смартфон камерите, а новият им Galaxy Note8 ни предлага най-мощната смартфон камера до момента.

Устройството е перфектно за любителите на Android телефони от премиум сегмента.

С невероятен infinity дисплей, който е най-големият сред Note устройствата, още по-добра “S Pen” писалка и най-мощната смартфон камера до момента, Note8 предлага изцяло нови възможности както за забавление, така и за работа.

Galaxy Note8 е снабден с две 12-мегапикселови задни камери с оптична стабилизация на изображението (OIS) както на широкоъгълен обектив, така и на телеобектив. Широкоъгълният обектив се отличава с двоен пикселов сензор с бърз автоматичен фокус, така че можете да заснемате по-ярки и ясни снимки, дори и при слаба светлина. Galaxy Note8 е снабден и с водеща в индустрията 8-мегапикселова Smart Auto Focus предна камера, за невероятни селфита и видео разговори.


Подобреният S Pen пък отключва изцяло нови начини за писане, чертане, взаимодействие с телефона и общуване. Той има по-фин връх и подобрена чувствителност при натиск.

Още от изключителните фунции на смартфона:

Прахо и водоустойчивост: Преди четири години Samsung представи първото Galaxy устройство с водоустойчивост. Днес можете да вземете вашия Note почти навсякъде, където искате, благодарение на сертификата за водо- и прахоустойчивост IP68 на устройството и стилуса. Можете да пишете с S Pen дори когато дисплеят е влажен.


Бързо безжично зареждане: Преди две години Samsung представи първото Galaxy устройство с безжично зареждане. Galaxy Note8 поддържа най-съвременните възможности за безжично зареждане, така че можете да получите бързо и удобно зареждане без портове или кабели.

Сигурност: Galaxy Note8 предлага възможност за избор на биометричнo удостоверяване – включително сканиране на ирис и пръстов отпечатък.

Мощна производителност: С 6 GB RAM, 10-нанометров процесор и памет до 256 GB, вие разполагате с нужната мощност да сърфирате, стриймвате, играете игри или работите.


Иновативни мобилни изживявания: Samsung DeX осигурява десктоп изживяване чрез телефона. Можете да запазите файловете си на Note8, да работите когато сте в движение и да използвате Samsung DeX, когато имате нужда от още по-голям екран. Galaxy Note8 идва с Bixby, по-умен начин за използване на телефона ви; той се учи от вас, усъвършенства се с течение на времето и ви помага да постигнете повече.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии24 МАЙ 2019

Любими цитати от български писатели

Събрахме мислите от някои български автори, които оставиха част от себе си в историята

Книги & технологии17 МАЙ 2019

Нова българска книга за деца: "Шантавия до шия"

Авторката й Радостина Николова три пъти е печелила наградата за детска литература "Бисерче вълшебно"

Книги & технологии24 АПРИЛ 2019

Книгите, които четем през април

Потопете се в някое от нашите предложения за най-интересните четива на месеца

Книги & технологии17 АПРИЛ 2019

Нейното име е Мишел

Дългоочакваната биографична книга на Мишел Обама вече е преведена и на български език и ще излезе у нас тази година