Истинската история на принцеса Даяна от първо лице

Биографична книга разкрива тайните на принцесата навръх годишнината от смъртта й

Икона в живота и легенда в смъртта, Даяна продължава да предизвиква възхищение дори 21 години след онази ужасяваща нощ в Париж.

Принцесата на народа никога няма да бъде забравена. Ето защо новото, допълнено издание на “Даяна. Нейната истинска история от първо лице” е толкова чакано. В биографията, Даяна е толкова откровена за живота си, че от Кралския двор споделят, че ако бе родена в Средновековието, би могла да бъде обезглавена. И има защо да са толкова притеснени. За първи път член или бивш член на фамилията разкрива толкова мръсни тайни от кухнята.

Принцеса Даяна никога не излизала без парфюм

Даяна говори за родителите си и травмата след раздялата им, за „връзката“ си с папараците, за първия път, в който казва на Чарлс „Обичам те“, а той отговаря студено „Каквото и да значи любовта“, за нещастния си брак, за Камила, за отношенията си с Кралицата и останалите членове на семейството, за любимите си синове, за болестта си, за надеждите си, страховете и мечтите си.

Уилям и Хари разказват за последния си разговор с Даяна

Когато „Даяна. Нейната истинска история“ е публикувана за първи път през 1992 г., тя променя завинаги начина, по който обществото възприема принцесата на Уелс.
В навечерието на 21-вата годишнина от тежката катастрофа, след която светът завинаги се сбогува с обичаната принцеса, издателство „Ентусиаст“ публикува допълненото издание за първи път на български език.

Моливът за очи на Лейди Ди в нарушение на протокола

В книгата журналистът и писател Андрю Мортън представя изцяло нов материал от аудиокасетите с интервютата на принцесата, както и материали от личния ѝ архив, и напомня за завета на Даяна. Те предлагат един различен поглед върху преживяванията на Даяна и са забележителна хроника на живота ѝ в Двореца.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КНИГИ & ТЕХНОЛОГИИ

Книги & технологии17 АПРИЛ 2019

Нейното име е Мишел

Дългоочакваната биографична книга на Мишел Обама вече е преведена и на български език и ще излезе у нас тази година

Книги & технологии22 МАРТ 2019

"Мама" - изповед на една майка към своята рожба

Новата книга на Елен Делфорж излиза на българския пазар на 27 март

Книги & технологии27 ФЕВРУАРИ 2019

Samsung представи новите Galaxy продукти

Новите продукти на Samsung - иновативният смартфон Galaxy S10, както и устройствата Galaxy Watch Active, Galaxy Tab S5e и Galaxy Buds.

Книги & технологии20 ДЕКЕМВРИ 2018

Снимки, които оживяват и разказват истории

Социалните мрежи обичат синемаграфиите - а с Motorola магията се случва по-лесно отвсякога