Изглеждайте като момиче за милион долара

Що е то цветен монохром и защо звездите залагат на тази нова тенденция

Виктория е заклет почитател на цветния монохром и често я виждаме точно в такъв тип тоалети. В случая дизайнерката е заложила на актуалното през есента бордо, съчетано с хитовите за сезона червени ботуши.

Неочаквано за мрачните есенни дни, но жълтото също се наложи като звезден фаворит напоследък. Блейк залага на ярък нюанс, но класически и стилен силует, който лесно се превръща във вдъхновение за офис дрескода.

От глава до пети в телесен нюанс може би не ви звучи като добра идея, но Ева ще успее да ви убеди в обратното. Полата молив и пеплум сакото подчертават формите на актрисата, а сандалите в този цвят издължават силуета й.

Хадид е избрала нежен нюанс на светлосиньото за своя цветен монохром. Много младежки и едновременно с това нежен, нейният ансамбъл се допълва от аксесоари в бяло, които не отвличат вниманието от него.

Подобно на Виктория Бекъм, Ким също залага на визия в бордо. В четири различни нюанса на цвета, но все пак допълващи се идеално.

В случая на Оливия, комбинацията от пола тип молив и пуловер в бордо се допълват от ефектен клъч, обувки в телесно и обемно колие.

От глава до пети в тюркоазено се разхожда Кара Делевин, като в нейния цветен монохром дори обувките са в същия нюанс като панталона и дантеления топ.

Една идея по-далеч отива Кейт, която избира три основни елемента от визията й да са решени в цикламено. Съвсем естествено, аксесоарите остават неутрални - в черно.

Макар Кендал да не е избрала ярки цветове, както другите участнички в тази галерия, нейният ансамбъл в сиво е не по-малко въздействащ и стилен!

При Хейли дори цветът на червилото е координиран с този на дрехите й, съчетани с чанта и черни сандали с червени връзки.

Яркожълтото решение на Рита се простира от пуловера през панталона чак го елегантното стилето, завършващо ансамбъла й.

Тази есен цветният монохром се завръща с последните актуални звездни визии, които ни показват, че всъщност не е никак сложно да носим един цвят от глава до пети.

Блейк Лайвли, Виктория Бекъм и Джиджи Хадид са само част от любимите ни модерни момичета, вече изпробвали актуалния тренд. А те далеч не се ограничават до приглушените цветове, характерни за сезона. Бордо, яркожълто, червено и светлосиньо са сред избора на звездите.

Визията в един и същ цвят показва по-специално отношение към облеклото, тъй като всеки елемент в нея е подбран с внимание. Можете да съчетавате различни нюанси и да заложите на класически кройки, а накрая добавите и неочакван аксесоар. Или пък да оставите аксесоарите неутрални (в черно, бяло или телесно), за да поставите фокус върху тоалета си.

В галерията сме ви подготвили няколко звездни примери за цветен монохром, които да ви вдъхновят!

Снимки: Profimedia 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил21 СЕПТЕМВРИ 2018

Сестро Рийз, с теб сме

Всяка - абсолютно всяка жена - трябва да има точно това в гардероба си

Звезден стил19 СЕПТЕМВРИ 2018

Какво означава новата татуировка на Скарлет Йохансон?

Рисунката на гърба й направи светски дебют

Звезден стил10 СЕПТЕМВРИ 2018

Оливия Уайлд очарова в дълга рокля на цветя

Актрисата e прекрасна в тази ретро визия

Звезден стил05 СЕПТЕМВРИ 2018

Малката червена чанта на Нина Добрев

Актрисата избра Chanel