Деси Бакърджиева била жертва на насилие

Актрисата остава сама след раздялата с насилника си

Актрисата Деси Бакърджиева призна, че е била жертва на психическо и физическо насилие.

“Психическият тормоз е нещо много по-страшно от физическия”, твърди днес блондинката и споделя, че този период от живота й вече е затворена книга за нея. “Най-важното е да преодолееш срама, а не страха и да продължиш. Търпението понякога е доста дълъг период, може би трябва да си тръгнеш при първия шамар. Нещо се пречупи в мен и си казах: Господи, аз това ли заслужавам?!”, казва Бакърджиева.

Д-р Хинова от сериала “Откраднат живот” получила първия шамар от ревност, защото някой мъж случайно я е погледнал. “И беше странно, защото беше пред хората и аз го приех като нещо нормално”, спомня си Деси.

Бакърджиева разказва, че никой не знае, че жертвите на домашно насилие са подложени на този тормоз. “Това остава зад заключените врати и затворените пердета. За пред хората може да сме най-великолепната двойка, но какво се случва вкъщи само ние си знаем”, казва актрисата.

След раздялата, тя остава сама дълго време. Днес обаче е успяла да повярва отново на мъжете. Най-важното за нея е, че хората са различни, някои са хора, а други са изроди. “Много дълго време си позволих да бъда сама, но това не означава, че не съм спряла да мечтая за семейство, да имам още деца, да бъда булка. Мечтите се сбъдват може би”, завършва Деси.

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини25 СЕПТЕМВРИ 2018

Наталия Кобилкина очаква първото си дете

Най-известната ни сексоложка е бременна в четвъртия месец

Горещи новини25 СЕПТЕМВРИ 2018

Убиха мъжа на Мис България Наталия Гуркова

Джордже Михалевич е бил застрелян през прозореца на колата си

Горещи новини25 СЕПТЕМВРИ 2018

Да, любовта на Хейли и Джъстин Бийбър е голяма работа

Младоженците не могат да се отлепят един от друг

Горещи новини25 СЕПТЕМВРИ 2018

Родиха се бебетата на Теди Бургазлиева

Майката и таткото обявиха имената