Кортни Кокс говори за провала си с ботокса

Актрисата изненада всички с откровенността си

Рядко холивудските дами разкриват за проблемите си с някоя козметична процедура, но любимката ни от сериала “Приятели” – Кортни Кокс явно не е сред тях.

Актрисата разкри, че съжалява, че се е подлагала на козметични процедури за разкрасяване. Тя призна, че всичко това е сторила в желанието си да се пребори с бръчките.

“Да остарееш не е най-лесното нещо. Научих обаче някои уроци”, споделя Кортни по време на гостуването си в предаването на Беър Грилс.

cox

“Понякога изпадаш в ситуацията да изпробваш разни неща и после поглеждаш своя снимка, и си казваш “О, Боже, изглеждаш ужасно”. Правила съм тези неща, за което съжалявам, но за щастие са били такива, които изчезват. С течение на времето се примирих и сега съм по-спокойна. Новото ми мото е: “Така да бъде”, обясни актрисата.

Преди време актрисата разкри, че е използвала ботокс и се е подлагала на лазерни процедури, за да запази младежкия си облик. Тя обаче вече вижда добрите страни на остаряването има и добри страни и вижда много неща от себе си в 12-годишната си дъщеря Коко. “Радвам се, че мога да й помогна да премине през трудностите, защото вече съм научила достатъчно”, каза още Кортни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини15 ФЕВРУАРИ 2020

Адел продължава да се топи

Поп звездата започва почти всеки свой ден с интензивна едночасова тренировка във фитнеса

Горещи новини15 ФЕВРУАРИ 2020

Джиджи Хадид и Зейн Малик официално пак са заедно

Певецът и красавицата отново са намерили път един към друг след продължителна раздяла

Горещи новини14 ФЕВРУАРИ 2020

Енрике Иглесиас посрещна третото си дете

Само преди няколко часа той и съпругата му споделиха щастливата новина

Горещи новини14 ФЕВРУАРИ 2020

Меган и Хари се завърнаха във Великобритания

Двамата засега се движат инкогнито и официално не се съобщава нищо за плановете им