Кортни Кокс говори за провала си с ботокса

Актрисата изненада всички с откровенността си

Рядко холивудските дами разкриват за проблемите си с някоя козметична процедура, но любимката ни от сериала “Приятели” – Кортни Кокс явно не е сред тях.

Актрисата разкри, че съжалява, че се е подлагала на козметични процедури за разкрасяване. Тя призна, че всичко това е сторила в желанието си да се пребори с бръчките.

“Да остарееш не е най-лесното нещо. Научих обаче някои уроци”, споделя Кортни по време на гостуването си в предаването на Беър Грилс.

cox

“Понякога изпадаш в ситуацията да изпробваш разни неща и после поглеждаш своя снимка, и си казваш “О, Боже, изглеждаш ужасно”. Правила съм тези неща, за което съжалявам, но за щастие са били такива, които изчезват. С течение на времето се примирих и сега съм по-спокойна. Новото ми мото е: “Така да бъде”, обясни актрисата.

Преди време актрисата разкри, че е използвала ботокс и се е подлагала на лазерни процедури, за да запази младежкия си облик. Тя обаче вече вижда добрите страни на остаряването има и добри страни и вижда много неща от себе си в 12-годишната си дъщеря Коко. “Радвам се, че мога да й помогна да премине през трудностите, защото вече съм научила достатъчно”, каза още Кортни.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ГОРЕЩИ НОВИНИ

Горещи новини13 ОКТОМВРИ 2019

Да или не - Риана с леопардов принт

Сгреши ли певицата с последния си тоалет

Горещи новини13 ОКТОМВРИ 2019

На 13 октомври отбелязваме Световен ден без сутиен

Целта обаче не е да изглеждаме по-секси

Горещи новини12 ОКТОМВРИ 2019

Ето и последната версия за раздялата на Кайли Дженър и Травис Скот

Замесена ли е друга жена в историята? Близки до бившата двойка разказват пред TMZ

Горещи новини12 ОКТОМВРИ 2019

Почина актьорът от "Джаки Браун" Робърт Фостър

На 78 години той загуби битката с рака