Сватбени прически, вдъхновени от звездите

От бохемска небрежност до бижута в косите, ето кои са актуалните тенденции тази година

На наградите "Златен Глобус", Блейк прибра русата си грива в стегнат кок, който има предназначение да открие деколтето и лицето й. Ако акцентирате върху тези детайли, прическата й е точно за вас.

На наградите SAG, Ванеса демонстрира една от най-актуалните тенденции при плитките - бижута! Нейната небрежна плитка в стил рибена кост е допълнена със сребристи верижки.

Подобно е решението и на Джесика за наградите "Златен Глобус". Нейната плитка обаче е обърната нагоре, а заедно с кичурите, в нея са сплетени няколко златисти верижки.

Бижута в косите виждаме и при Уотсън, чиято коса е прибрана на тила чрез фиби. Между кичурите са усукани верижки и орнаменти.

За Met Gala 2017, Джесика беше избрала романтична визия, допълваща се от още по-романтична прическа. Плитката й е с много обем, а краищата й са подпъхнати отдолу, фиксирани с фиби.

Коафьорът на Ема Мара Розак прибира косата на тила, оставяйки два кичура, падащи от едната страна на лицето й. Ако роклята ви е с ефектна горна част, с много дантела и орнаменти, семплата й прическа е ефектен завършек.

Бившата "Мис Вселена" избира бохо прочит на модерния нисък кок. Плитката, минаваща през средата на главата, се съчетава с тазу, осукана около кока.

Кокът на Бри дължи своята небрежност не толкова на оформлението, колкото на текстурата. Преди да бъде прибрана, косата на актрисата е накъдрена, а къдриците са фиксирани със спрей.

Класическият нисък кок на София става една идея по-забележителен, благодарение на красивата златна шнола с камъни, прикрепена от едната страна.

Стегнат кок на тила, но с небрежен завършек. Косата на Никол първо е прибрана в опашка, а след това навита и фиксирана с фиби. Леко разрошена, с помощта на пръсти, а след това напръскана с лак.

Косата на Емили е разделена на страничен път, а всяка част е усукана назад. На тила те се срещат, усуквайки се една в друга.

Небрежни кокове, плитки и бижута в косите вдъхновяват избора на бъдещите булки тази пролет. 

И докато при роклите и обувките властват все по-семпли, изчистени дизайни, когато става дума за прически, експериментите са повече от желани. В случай, че тоалетът ви за големия ден е класически, можете да си позволите да заложите на ефектна прическа, която ще прикове вниманието върху лицето ви. И обратното! Ако роклята ви се отличава с красиви орнаменти, камъни и дантела, красящи бюстието, косата ви трябва да е елегантна и стилна.

Звездите вече демонстрираха тенденциите при прическите по време на своите появи на червения килим. На бляскави премиери и пищни церемонии, дами като Блейк Лайвли, Джесика Бийл и Ема Стоун избраха стайлинг, който да ни послужи за вдъхновение за всяко специално събитие. А какво по-специално от сватбата?

В галерията сме селектирали някои визии, които да ви послужат за пример, ако в близките месеци планирате своето голямо тържество. Вижте ги! (Снимки: Profimedia) 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА ЗВЕЗДЕН СТИЛ

Звезден стил19 МАЙ 2018

Звездният стил на гостите на кралската сватба

Вижте кои са сред поканените и как са облечени

Звезден стил09 МАЙ 2018

По червения килим на фестивала в Кан

Вижте най-впечатляващите визии, които видяхме в първия ден на феста

Звезден стил22 МАРТ 2018

Изненади за последно: Кейт Мидълтън със слим дънки

Херцогинята заложи на спортната елегантност за своята последна публична поява преди раждането

Звезден стил20 МАРТ 2018

Кайли си поръча отделна стая само за чанти

Колекцията й за стотици хиляди долари вече е подредена в подобаващ стил