Beauty : Коса25 АВГУСТ 2018

Ретро вълната ще завладее и прическите тази есен

Лентите за коса, френските плитки и небрежните ретро вълни ще са хит през следващия сезон

Лентите за коса. Този модел набра популярност заради Блеър Уолдорф и през идния сезон ще бъде много актуален. Заложете на лентите, отрупани с камъни перли.

Разделената с път коса. Една от любимите прически на Ким Кардашиян ще бъде много актуална през есен 2018. Независимо дали ще изправите или накъдрите косата си,, акцентът е въргу пътят по средата на главата.

Френските плитки. Сплетената коса винаги е била на мода, но през есента ще претърпи промяна. Плитките съберете в небрежен нисък кок на тила на главата.

Пригладената назад коса. Тази прическа, вдъхновена от налагащата се ретро тенденция, придава много завършен и прилежен вид. За най-добри резултати, препоръчваме да оставите косата си права.

Ниската опашка. Пригладената коса, хваната в ниска опашка, ще бъде изключително актуална през есента. Прическата е подходяща както за ежедневието, така и за вечерни събития.

Ретро вълните. Небрежните къдрици на Ема Стоун ще бъдат хит другия сезон. За да ги постигнете използвайте маша за къдрене и след това прокарайте пръсти през къдриците, за да изглеждат по-естествени.

Големите шноли. Тази тенденция от 80-те на 20 век ще бъде актуална и през следващия сезон. Няма никакви ограничения в цвета и модела на шнолите, така че действайте смело!

Розовите нюанси. Луси Хейл е избрала розовия цвят, който ще бъде хитът на есен 2018. Ако твърде яркото розово не ви допада, заложете на розовите кичури.

Завръщането към 60-те години на миналия век ще бъде изключително актуално през идния сезон.

Духът на ретрото е истинско вдъхновение за дизайнери като Gucci, Chanel и Valentino, които вече показаха модните си линии за предстоящия сезон. На модния подиум, ретро тенденцията е завладяла не само облеклата, но и прическите.

Тази есен най-актуални ще са лентите за коса, френските плитки и небрежните ретро вълни. Аксесоарите за коса се завръщат с пълна сила, като хит ще бъдат големите шноли. Какви тенденции още да очакваме през новия сезон? Разгледайте галерията ни и разберете сами.

Още от ретро тенденцията за есен 2018:

Как изглеждат най-актуалните чанти за есен 2018

10 неща в есенния шопинг лист

Това се очертава да бъде панталонът на есента

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса12 АПРИЛ 2019

Уврежда ли твърдата вода косата ни? Как да се справим?

Минерализацията на водата има влияние върху това как изглежда косата ни

Коса07 АПРИЛ 2019

Прическите, които всички мъже смятат за секси

Те харесват косите, които се движат свободно, вместо да са прилежно пригладени с лак

Коса05 АПРИЛ 2019

Свободата да не се срамуваш от белите си коси

С боя за коса или без? Изборът е личен и е право на всяка една от нас

Коса05 АПРИЛ 2019

Идея за косата от Леа Мишел: Слънчева брюнетка

Актрисата освежи тъмната си грива със светли нюанси, а резултатът можете да видите тук