Beauty : Коса25 АВГУСТ 2018

Ретро вълната ще завладее и прическите тази есен

Лентите за коса, френските плитки и небрежните ретро вълни ще са хит през следващия сезон

Лентите за коса. Този модел набра популярност заради Блеър Уолдорф и през идния сезон ще бъде много актуален. Заложете на лентите, отрупани с камъни перли.

Разделената с път коса. Една от любимите прически на Ким Кардашиян ще бъде много актуална през есен 2018. Независимо дали ще изправите или накъдрите косата си,, акцентът е въргу пътят по средата на главата.

Френските плитки. Сплетената коса винаги е била на мода, но през есента ще претърпи промяна. Плитките съберете в небрежен нисък кок на тила на главата.

Пригладената назад коса. Тази прическа, вдъхновена от налагащата се ретро тенденция, придава много завършен и прилежен вид. За най-добри резултати, препоръчваме да оставите косата си права.

Ниската опашка. Пригладената коса, хваната в ниска опашка, ще бъде изключително актуална през есента. Прическата е подходяща както за ежедневието, така и за вечерни събития.

Ретро вълните. Небрежните къдрици на Ема Стоун ще бъдат хит другия сезон. За да ги постигнете използвайте маша за къдрене и след това прокарайте пръсти през къдриците, за да изглеждат по-естествени.

Големите шноли. Тази тенденция от 80-те на 20 век ще бъде актуална и през следващия сезон. Няма никакви ограничения в цвета и модела на шнолите, така че действайте смело!

Розовите нюанси. Луси Хейл е избрала розовия цвят, който ще бъде хитът на есен 2018. Ако твърде яркото розово не ви допада, заложете на розовите кичури.

Завръщането към 60-те години на миналия век ще бъде изключително актуално през идния сезон.

Духът на ретрото е истинско вдъхновение за дизайнери като Gucci, Chanel и Valentino, които вече показаха модните си линии за предстоящия сезон. На модния подиум, ретро тенденцията е завладяла не само облеклата, но и прическите.

Тази есен най-актуални ще са лентите за коса, френските плитки и небрежните ретро вълни. Аксесоарите за коса се завръщат с пълна сила, като хит ще бъдат големите шноли. Какви тенденции още да очакваме през новия сезон? Разгледайте галерията ни и разберете сами.

Още от ретро тенденцията за есен 2018:

Как изглеждат най-актуалните чанти за есен 2018

10 неща в есенния шопинг лист

Това се очертава да бъде панталонът на есента

 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса11 ДЕКЕМВРИ 2019

Изсветляваме косата си без боя с тези пет естествени съставки

Малка промяна в цвета за празниците ще направи всяка визия по-интересна

Коса11 ДЕКЕМВРИ 2019

Тези звезди ще ви вдъхновят да се подстрижете на черта

Ето защо тази прическа е толкова добър избор

Коса06 ДЕКЕМВРИ 2019

С небрежен кок дори и на парти: мисията не чак толкова невъзможна

Ако звездите могат да носят прическата на червения килим, защо не я носим и ние за парти?

Коса02 ДЕКЕМВРИ 2019

Новостите в грижата за косата

За тях разбираме от събитието на Revalid, по случай 25-годишнината им