Beauty : Коса02 МАРТ 2017

Пастели, злато, шоколад: Цветовете в косите ни тази пролет!

Прочетете това, преди да посетите фризьорския салон!

Този цвят може да варира между по-медени отенъци и по-руси такива. Ако кожата ви е бледа и с розов подтон, нюансът е по-добър избор за вас от класическото, студено русо. Подръжката му е трудна, затова е задължително да попитате фризьора си за специален шампоан и балсам, които няма да вредят на боята.

За пръв път се запознахме с този цвят през 2016 г., но тази пролет ще го видим в пълния му блясък. Той е перфектен избор за блондинки, които винаги са искали да експериментират с по-смел цвят, но не са се осмелявали.

Близо до розовото злато, но в пъти по-смели са пастелните нюанси. За тях също ви е нужна светла, почти платинена основа и много търпение. Експертите твърдят, че цветята винаги вдъхновяват пролетните тенденции, затова виолетово и розово винаги са добър избор.

Един вариант на омбрето, подходящ за блондики, които не искат да стигат до крайности. Основата се запазва в много по-топъл и естествен нюанс, докато към краищата косата значително изсветлява, за да достигне светъл цвят.

Напук на традициите, кестенявите нюанси напускат пределите на есента и завладяват пролетта. Тъмен и светъл шоколад, но задължително с бляскав отенък, работят еднакво добре за всеки цвят на кожата. Ако желаете, можете да го разнообразите с едва забележими карамелени кичури.

Този цвят е доста труден за постигане и е хубаво първо да се консултирате с фризьора дали косата ви е в състояние да бъде изсветлена толкова много. Платиненото отива най-много на бледа кожа с топъл подтон и е чудесна база за всякакви експерименти със смели цветове.

Времето на рязкото омбре и отличаващите се кичури отдавна отмина. На тяхно място застават преливащите, едва забележими, но придаващи обем на косата нюанси. Преходът между тях трябва да е възможно най-плавен, като техниката действа както за блондинки, така и за брюнетки.

Подчертаването на чертите на лицето с няколко тона по-светли кичури, преминаващи в нежен балеаж, е свеж начин да внесете промяна, без коренно да променяте цвета си. Представете си нюанси на карамелено и златисто, които няма да изчезнат с порастването на косата ви.

Запленени от интересни нюанси и нови техники на боядисване, и тази пролет нямаме търпение да внесем промяна във визията си чрез нов цвят. 

От толкова красиви предложения е трудно да изберем едно, но преди да си запазим час във фризьорския салон правим селекция с най-добрите предложения, демонстрирани от любимите ни звезди.

В галерията ви показваме идеи за косата през пролетта на 2017, демонстрирани от Кейт Хъдсън, Джордан Дън, Роузи Хънтингтън-Уайтли и много други. Съобразете избора си с естествения цвят на гривата си, а също и с този на кожата, и а след това действайте смело с промяната! (Снимки: Profimedia) 

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса01 АПРИЛ 2020

14 по-различни начина да носим косата си на опашка

Вдъхновени, разбира се, от любимите ни звезди!

Коса23 МАРТ 2020

Съветите от фризьорите за боядисване на косата у дома

Доверете се на експертите и пренесете салона у дома

Коса18 МАРТ 2020

Как да се грижим за косата след 40 годишна възраст

Вижте най-добрите съвети от звездните експерти

Коса14 МАРТ 2020

Три дни с перфектна коса, без да я мием

Това е режимът на сестрите Кардашиян