Beauty : Коса29 НОЕМВРИ 2016

Коса в цветовете на дъгата и за брюнетки

Красиви идеи за момичетата с тъмна коса, които искат да внесат промяна в стила си

Безспорно балеажът, деликатните карамелени кичури и дори омбрето са сред най-популярните решения за брюнетките, които търсят разнообразие в прическата си. 

Не само, че стоят много красиво и са на върха на тенденциите от няколко сезона насам, но и не изискват особена поддръжка. А освен това запазват и естествения цвят в основата, което е от особена важност за брюетките, които не искат да изсветляват цялата си коса.

Една идея по-екстравагантни са прическите в ярки цветове, преливащи един в друг като дъга. От там идва и името на тази тенденция, която стана особено популярна сред платинените блондинки, по простата причина, че на фоната на много светлото русо, пъстрите нюанси изпъкваха значително. Сигурни сме, че ако естествената ви коса е кестенява, доста сте завиждали на момичетата, на които не им се налага да преминават през обезцветяване, за да постигнат такъв ефект. 

rainbow-brunettes-7

rainbow-brunettes-5

rainbow-brunettes-2

За щастие обаче, тази тенденция вече има своя прочит и за брюнетки. Съчетавайки цветове като среднощно синьо, лилаво, червено и дори неонови нюанси, които по правило са подходящи за дамите с тъмна коса, фризьорите без проблем запазват оригиналния цвят в основата. 

rainbow-brunettes-8

rainbow-brunettes-6
Дори розовото злато, което се очертава да е хитова тенденция през идната 2017, намира своето място върху краищата. Този вариант без съмнение е един от любимите ни, заедно с опушеното сиво, лилавото и разбира се, огненото червено. 

rainbow-brunettes-1

rainbow-brunettes-4

Цветовете могат да се съчетават и помежду си, а сме сигурни, че по-смелите от вас ще опитат и ярките неони. Те обаче изискват обезцветяване, за да може наситеният цвят, който сте избрали, да се получи идентичен и върху собствената ви коса.

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса23 МАРТ 2020

Съветите от фризьорите за боядисване на косата у дома

Доверете се на експертите и пренесете салона у дома

Коса18 МАРТ 2020

Как да се грижим за косата след 40 годишна възраст

Вижте най-добрите съвети от звездните експерти

Коса14 МАРТ 2020

Три дни с перфектна коса, без да я мием

Това е режимът на сестрите Кардашиян

Коса11 МАРТ 2020

Зеленият чай помага да спрем косопада

Пийте по 2-3 чаши дневно и изплаквайте косата с тази разкошна натурална грижа