Beauty : Коса11 ДЕКЕМВРИ 2018

3 прически, които ще са актуални и през 2019

Според фризьорите, ще се задържат още дълго време

През тази година се появиха много и различни тенденции при прическите – от супер небрежни бретони и кокове, през ефект “огледална коса”, чак до електриково-зеленото. Независимо колко бързо идват и си отиват, някои от тези прически се задържаха на сцената, и това ще продължи и следващата година.

Най-актуалните цветове при косата тази зима

Ако все още не сте ги изпробвали или нямате смелостта да експериментирате с ярките цветове и асиметричните форми, имате достатъчно време да съберете кураж и да ги опитате догодина – тогава ще са още по-актуални.

№1 Диско къдриците

Related image

Голямата, обемна коса с дефинирани къдрици, вдъхновена от 70-те години, се завърна с пълна сила. В зависимост от косата ви, може да си направите тази прическа с мус и гребен при по-къдрава и чуплива коса, или мус, сешоар/маша при по-права. Ако не сте сигурни, опитайте различните комбинации, а най-добре е да се посъветвате с фризоьора си и да го помолите да ви покаже как се правят тези къдрици стъпка по стъпка.

№2 Прическа тип лоб

Image result for the lob hair celeb

Тази прическа стои добре на почти всяко лице и е особено подходяща за жените с по-тънка коса, тъй като придава много обем и жизненост в краищата. За да постигнете тази прическа, трябва да минете през фризьорския салон, но за да я поддържате, бюти експертите съветват да си купите праймър за коса, който се използва преди сешоара. Той придава обем на косата, но и я дефинира.

№3 Електрическите цветове

Image result for electric pink hair celeb

Независимо дали ви допадат ярките електрикови цветове, те няма да си отидат скоро, затова по-добре свиквайте с тях. Розовото се оказа фаворита, особено на звездите. Ако пък сте от смелите експериментатори и този цвят ви носи много настроение, действайте смело! Но и в двата случая, ви съветваме да започнете с полу-перманентна боя или измиваща се такава, за да прецените дали цвета ви отива и съответно дали си заслужава да се боядисате така.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса19 ЮНИ 2019

Как да сушим косата си правилно без сешоар

Ето как да избегнем безформената коса през лятото

Коса13 ЮНИ 2019

Прически за най-горещите дни на лятото

С тези предложения ще се чувстваме комфортно и ще изглеждаме стилно

Коса11 ЮНИ 2019

Грижа за русата коса през лятото

За дамите с по-светла коса има няколко допълнителни стъпки в рутината през лятото

Коса07 ЮНИ 2019

Късата коса и силата на промяната

Големите промени в живота ни много често започват с нещо малко, което ни дава импулс да преоткрием себе си!