Beauty : Коса11 ДЕКЕМВРИ 2018

3 прически, които ще са актуални и през 2019

Според фризьорите, ще се задържат още дълго време

През тази година се появиха много и различни тенденции при прическите – от супер небрежни бретони и кокове, през ефект “огледална коса”, чак до електриково-зеленото. Независимо колко бързо идват и си отиват, някои от тези прически се задържаха на сцената, и това ще продължи и следващата година.

Най-актуалните цветове при косата тази зима

Ако все още не сте ги изпробвали или нямате смелостта да експериментирате с ярките цветове и асиметричните форми, имате достатъчно време да съберете кураж и да ги опитате догодина – тогава ще са още по-актуални.

№1 Диско къдриците

Related image

Голямата, обемна коса с дефинирани къдрици, вдъхновена от 70-те години, се завърна с пълна сила. В зависимост от косата ви, може да си направите тази прическа с мус и гребен при по-къдрава и чуплива коса, или мус, сешоар/маша при по-права. Ако не сте сигурни, опитайте различните комбинации, а най-добре е да се посъветвате с фризоьора си и да го помолите да ви покаже как се правят тези къдрици стъпка по стъпка.

№2 Прическа тип лоб

Image result for the lob hair celeb

Тази прическа стои добре на почти всяко лице и е особено подходяща за жените с по-тънка коса, тъй като придава много обем и жизненост в краищата. За да постигнете тази прическа, трябва да минете през фризьорския салон, но за да я поддържате, бюти експертите съветват да си купите праймър за коса, който се използва преди сешоара. Той придава обем на косата, но и я дефинира.

№3 Електрическите цветове

Image result for electric pink hair celeb

Независимо дали ви допадат ярките електрикови цветове, те няма да си отидат скоро, затова по-добре свиквайте с тях. Розовото се оказа фаворита, особено на звездите. Ако пък сте от смелите експериментатори и този цвят ви носи много настроение, действайте смело! Но и в двата случая, ви съветваме да започнете с полу-перманентна боя или измиваща се такава, за да прецените дали цвета ви отива и съответно дали си заслужава да се боядисате така.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса12 АПРИЛ 2019

Уврежда ли твърдата вода косата ни? Как да се справим?

Минерализацията на водата има влияние върху това как изглежда косата ни

Коса07 АПРИЛ 2019

Прическите, които всички мъже смятат за секси

Те харесват косите, които се движат свободно, вместо да са прилежно пригладени с лак

Коса05 АПРИЛ 2019

Свободата да не се срамуваш от белите си коси

С боя за коса или без? Изборът е личен и е право на всяка една от нас

Коса05 АПРИЛ 2019

Идея за косата от Леа Мишел: Слънчева брюнетка

Актрисата освежи тъмната си грива със светли нюанси, а резултатът можете да видите тук