Beauty : Коса11 ДЕКЕМВРИ 2018

3 прически, които ще са актуални и през 2019

Според фризьорите, ще се задържат още дълго време

През тази година се появиха много и различни тенденции при прическите – от супер небрежни бретони и кокове, през ефект “огледална коса”, чак до електриково-зеленото. Независимо колко бързо идват и си отиват, някои от тези прически се задържаха на сцената, и това ще продължи и следващата година.

Най-актуалните цветове при косата тази зима

Ако все още не сте ги изпробвали или нямате смелостта да експериментирате с ярките цветове и асиметричните форми, имате достатъчно време да съберете кураж и да ги опитате догодина – тогава ще са още по-актуални.

№1 Диско къдриците

Related image

Голямата, обемна коса с дефинирани къдрици, вдъхновена от 70-те години, се завърна с пълна сила. В зависимост от косата ви, може да си направите тази прическа с мус и гребен при по-къдрава и чуплива коса, или мус, сешоар/маша при по-права. Ако не сте сигурни, опитайте различните комбинации, а най-добре е да се посъветвате с фризоьора си и да го помолите да ви покаже как се правят тези къдрици стъпка по стъпка.

№2 Прическа тип лоб

Image result for the lob hair celeb

Тази прическа стои добре на почти всяко лице и е особено подходяща за жените с по-тънка коса, тъй като придава много обем и жизненост в краищата. За да постигнете тази прическа, трябва да минете през фризьорския салон, но за да я поддържате, бюти експертите съветват да си купите праймър за коса, който се използва преди сешоара. Той придава обем на косата, но и я дефинира.

№3 Електрическите цветове

Image result for electric pink hair celeb

Независимо дали ви допадат ярките електрикови цветове, те няма да си отидат скоро, затова по-добре свиквайте с тях. Розовото се оказа фаворита, особено на звездите. Ако пък сте от смелите експериментатори и този цвят ви носи много настроение, действайте смело! Но и в двата случая, ви съветваме да започнете с полу-перманентна боя или измиваща се такава, за да прецените дали цвета ви отива и съответно дали си заслужава да се боядисате така.

 

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса22 ФЕВРУАРИ 2019

7 съвета за перфектен прав сешоар у дома

Може да постигнете чудеса и извън салона, стига да спазвате тези златни правила

Коса21 ФЕВРУАРИ 2019

Как да носиш вързана коса със стил

Когато прическата ти изглежда перфектно, ти изглеждаш перфектно. Предлагаме ти един бърз и лесен трик, за да стилизираш вързана коса. 

Коса07 ФЕВРУАРИ 2019

Лилавата коса ще бъде най-модерна тази година

Няколко звезди вече издраха този романтичен нюанс

Коса06 ФЕВРУАРИ 2019

Най-лесната прическа за всеки повод

Необходими са ви няколко прозрачни ластика и само 5-10 минтуи