Beauty : Коса12 НОЕМВРИ 2018

3 хитри начина да носите косата си вдигната

Конската опашка не влиза в списъка

Прибраната коса – независимо дали на опашка или кок – винаги насочва вниманието към лицето

Ако искате да носите косата си вдигната, но освен традиционната конска опашка, не ви хрумва нищо друго, ние имаме няколко предложения, с които ще придадете ново, различно и по-интересно излъчване на визията си.

Зеленият чай помага да спрем косопада

Най-популярната алтернатива на конската опашка е кокчето (стегнато или небрежно), което много дами си правят, но и то не е кой знае какво разнообразие и по-скоро изглежда като лесно бягство от правенето на прическа.

Блейк Лайвли ни дава идея за плитка, която съвсем не е basic

Предлагаме ви 3 прически за моментите когато искате (или се налага) да носите косата си прибрана, но опашките и коковете вече са ви писнали. Предложенията сме подредили според нивото им на трудност, а резултатите са красноречиви.

Жената с панделка в косите е опасна

Първата прическа е инспирирана от конската опашка, но няма нищо общо с нея. Вържете косата на опашка след което я сплетете в по-отпусната плитка, за да създадете обем и да смекчите излъчването си. Завършете визията с изключително актуалните шалове, които се прибавят за цвят и акцент.

Второто ни предложение е така наречената прическа “french twist”, която не изисква особени умения, а изглежда достатъчно стилно, за да я носите не само в ежедневието си, а при по-специални поводи. Ето и как да я направите:

Последната прическа, която ви предлагаме се нарича “crown braid” и представлява плитка, която се увива около главата и стои като корона върху главата. За нея ще ви трябва малко повече време и търпение, но резултатът си заслужава!

Read Also

ПРОЧЕТЕТЕ ПОВЕЧЕ ЗА КОСА

Коса19 ЮНИ 2019

Как да сушим косата си правилно без сешоар

Ето как да избегнем безформената коса през лятото

Коса13 ЮНИ 2019

Прически за най-горещите дни на лятото

С тези предложения ще се чувстваме комфортно и ще изглеждаме стилно

Коса11 ЮНИ 2019

Грижа за русата коса през лятото

За дамите с по-светла коса има няколко допълнителни стъпки в рутината през лятото

Коса07 ЮНИ 2019

Късата коса и силата на промяната

Големите промени в живота ни много често започват с нещо малко, което ни дава импулс да преоткрием себе си!